Lidelse i vene- og lymfesystemet er noget, der kan være med til at påvirke dagligdagen en hel del. Det kan både give smerter, men også generelt være generende i hverdagen. det er derfor vigtigt, at man er opmærksom på, hvordan dette kan behandles, og hvordan forværring kan forebygges. Læs videre her for at blive klogere på dette.

Kompressionsstrømper kan være stor hjælp

For at behandle og forbygge forværring ved lidelse i vene- og lymfesystemet, benytter man ofte kompressionsstrømper. Disse kan nemlig hjælpe med at presse den ophobede væske omkring blodbanen lymfesystemet tilbage, til lymfe- og blodkar. Du kan finde Kompressionsstrømper her.

Hævelsen som følge af den ophobede væske kan nemlig give ikke kun smerter, men også noget som åreknuder. Det kan derfor være en stor hjælp med kompressionsstrømper, som kan få den ophobede væske skubbet tilbage til der, hvor den hører til.

Find kompressionsstrømper, der passer til dig

For at disse kompressionsstrømper skal give den ønskede effekt, er det vigtigt, at de passer ordenligt til dine ben. Det er nemlig ikke sikkert, at en ordinær kompressionsstrømpe passer helt som den skal til præcis dine ben.

Det er derfor vigtigt, at du finder kompressionsstrømper, der passer til dig, så de vil have den ønskede effekt, og faktisk vil hjælpe dig med dine smerter. Du kan få taget mål til disse strømper hos specialister, som derefter kan lave en kompressionsstrømpe, der passer perfekt til dig.

Dette vil altså gøre, at du får en strømpe, der er lavet præcis til dine mål, så den sidder som den skal, og lægger det helt rigtige pres på dine ben. Så er du også sikker på, at den vil virke, som den skal. Dette er altså guiden til behandling og forebyggelse til lidelse i vene- og lymfesystemet ved hjælp af noget som kompressionsstrømper.