Kunne du tænke dig en drikke automat på kontoret, eller måske derhjemme, så skal du læse med her.
Drikkeautomater kan man få i forskellige udgaver. Der er forskel på størrelsen og hvilken funktion den skal have. Her er bare nogle eksempler: Der er bordmodeller, gulvmodeller og indbygningsmodeller.

Uanset hvad dit behov er, er der næsten altid en koldtvandsautomat der passer.

Vand til kontoret

Kunne du tænke dig en vandautomat til kontoret, er der forskellige løsninger.
Gulvmodeller er ofte noget man ser i kontormiljøer, venteværelser, ja selv hos din mekaniker kan du finde en drikkeautomat. Det er nemt og bekvemt, og så har du altid nedkølet vand lige ved hånden.

Skulle pladsen være trang, kunne en anden mulighed være en bordmodel. Disse er super smarte løsninger til det lille te-køkken, eller på en reol midt på kontoret. Dine kollegaer vil elske dig for det.

Hvis der ikke er mulighed for at få en vand automat til at stå på kontoret, kan en indbygningsmodel også være en mulighed.
Indbygningsmodellen kan du installere i et køkken, evt. i frokostrummet, eller hvis pladsen er lille, i et mindre grovkøkken hvor kun lige det nødvendige er.
Du har også muligheden på et fællesareal. Indbygningsmodellerne er nemlig så smarte at du i et helt almindeligt skab ville kunne installere den.

Lidt luksus i hverdagen

Synes du heller ikke vandet i vandhanen er koldt nok og har du problemer med at få sønnen til at drikke vand, frem for sodavand, så kan det være en vandautomat i hjemmet kunne være en løsning for dig.

Hvem kan ikke lide lidt luksus i hverdagen. Tit motivere det os mennesker til at gøre noget sundere hvis det er lidt mere lækkert, synligt og let tilgængeligt. Og hvem kan ikke lide et koldt glas vand på en varm sommerdag.

Med denne guide har du fået et godt overblik over mulighederne inden for drikkevandsautomater.