Kunne du godt tænke dig at have håndklæder, hvor kvaliteten virkelig bare siger sparto? Du er helt sikkert ikke alene. Der er ikke noget værre end at træde ud af badet og indse, at håndklædet kradser, er stift eller ikke suger vandet ordentligt. Et godt badehåndklæde i en kvalitet, der virkelig kan noget, er noget af det mest fantastiske, man kan forkæle sig selv med. Hvis du tilmed er en af de friske, der kaster dig hovedkulds i bølgerne om vinteren, er det endnu bedre at have et godt, kraftigt håndklæde, man kan tørre sig i efterfølgende.

Vinterbaderen har flere forskellige badehåndklæder, man kan vælge imellem. De er alle i samme, lækre kvalitet, og så er de bæredygtigt produceret, så du kan stå med dem i hånden med god samvittighed. Farverne er afdæmpede og matcher de forskellige badekåber, der også er tilgængelige på hjemmesiden. Her er alt, du har brug for, når du kommer op fra vandet efter en badetur. Bliv klogere her.

Med hætte og lommer

En badekåbe er ikke bare en badekåbe. Hvis du er vinterbader, er det nødvendigt, at den er rimelig tyk, så du kan holde varmen, selvom du har været i vand, der kun er få grader varmt. Desuden er der forskellige features, der kan være gode at have i bonus. Det gælder blandt andet lommer. Almindelige lommer kan være rare at stikke hænderne i, men hvis du også gerne lige vil sørge for, at du har et par personlige ejendele ved hånden, er der flere af badekåberne, der har en inderlomme syet i, hvor du kan have det vigtigste.

Nogle af badekåberne har desuden en hætte, så du kan holde hovedet lunt, selvom håret er vådt, og vinden suser om ørerne. Det ville være ærgerligt at gå glip af den næste dukkert, fordi ørerne har fået vind og gør ondt.