Utætte vinduer gør det svært at holde fugt ude, hvilket kan give dårligt indeklima med fare for vækst af skimmelsvamp. Skimmelsvamp i hjemmet udgør en væsentlig sundhedsfare og forringer dit hjems værdi betragteligt, så det skal du selvfølgelig undgå. Forebyg sundhedsgener ved at skifte de gamle vinduer ud med nye, der er bedre til isolere. Nye vinduer bringer også flere andre fordele med sig.

Undgå en kæmpe varmeregning med isolerende vinduer

Selvfølgelig holder nye vinduer også bedre på varmen end de gamle, utætte vinduer med sprækker i karm og lameller. Resultatet er, at du sparer penge på varme, hvilket du især mærker om vinteren, hvor dit forbrug af såvel varme som el er langt højere end om sommeren. Vinduerne skal selvfølgelig monteres rigtigt, for at de isolerer ordentligt, og det her gør din lokale forhandler naturligvis for dig.

Træ/alu vinduer tåler lidt af hvert

Hvad skal du så vælge af materialer, når du finder dine nye vinduer? Træ/alu vinduer er ofte et godt valg, da vinduernes ydre, der består af aluminium, tåler lang tids blæst og barske vejrforhold, og de skal i modsætning til træ ikke males jævnligt. Indersiden ved de her vinduer er så belagt med træ, hvilket giver et organisk udtryk. Så kan du kigge ud ad vinduet, uden at føle rammen som tremmer.

Find nye vinduer på Fyn – og høst de mange fordele

Står du på Fyn med behov for nye vinduer, kan du finde sælgere i nærmiljøet, der hjælper dig med at vælge de rette. Nær Svendborg og Ringe placeret syd for Odense kan du finde gode tilbud på nye vinduer, der gør det muligt at sikre et godt indeklima og holde på varmen om vinteren, så du hverken ender med en luftvejssygdom som følge af svamp eller en kolossal varmeregning fra din forsyning.