Du har sikkert før oplevet, at der er opstået en situation fra morgenstunden af, som endte med at være med til at ødelægge hele din dag. Sådan kan det hurtigt blive om morgenen, hvis du ikke er helt frisk og klar på dagen, så derfor at det vigtigt at få en god start på dagen, så du er klar på alle de ting, du bliver mødt af i løbet af din dag. Herunder kan du finde nogle gode tips til at få en god morgen og dermed en god start på dagen.

Søvn er vigtigt – det er ikke blot en myte

Helt fra vi er små hører vi frasen ”det er vigtigt, at du får søvn nok” – og det er ikke bare noget, mødrene har fundet på for sjovt. Søvn er en af de helt essentielle ting, vi mennesker har brug for. Det er bl.a. her vores krop går igennem en respirationsproces, som er med til at danne den energi, vi har brug for for at komme igennem den forestående dag. Hvis du ikke får søvn nok, kan du derfor nemt komme til at føle dig udmattet, og det er i hvert fald meget muligt at du løber helt tør for energi i løbet af dagen.

Morgenmad er dagens vigtigste måltid

Det er næsten helt sikkert noget, du har hørt før, men også denne her er god nok. Morgenmaden er også et sted, hvor du kan finde noget ekstra energi, hvis du føler, at du mangler energi i løbet af dagen. Prøv at spise de komplekse kalorier, som giver god mæthed og rigeligt med energi. Du kan eventuelt også drikke en kop kaffe ved siden af, som kan give dig det ekstra boost. Hvis du har en kapselmaskine, kan du finde billige Nespresso kaffekapsler lige her.