Det kan være en meget stor udfordring at finde den perfekte gave til ham, du holder af. Der er jo så mange forskellige ting at vælge mellem. Den største gave man overhovedet kan give, er jo kærlighed, men hvis man skal være mere materialistisk, er her nogle forslag.

Gaven til teknologinørden

Hvis man tror, at Lego kun er for børn, kan man godt tro om igen. Der er nemlig meget langt fra Duplo til nogle af bilerne fra Lego Technic. I denne linje fra Lego kan man få en masse forskellige og meget, meget komplicerede samlesæt. Hvis man kender en teknologinørd, ville han blive ellevild. Der er mange timers underholdning i sådan et samlesæt, der kan være så udfordrende, at man få lyst til at smide håndklædet i ringen og droppe projektet – og det er det fede ved det. Man lever sig så meget ind i sit samleprojekt, at man nærmest ikke kan tænke på andet. Og når man så langt om længe færdiggør og man har en  Lego Technic bil, der er samlet til perfektion, er det den største succesfølelse i verden. Den flotte bil kan udstilles på soveværelset eller i stuen, eller man kan give den videre til en anden teknologinørd og se, om han tør tage udfordringen op.

Gaven til ham, der ikke ønsker sig noget

Hvis man har en ven, der ikke rigtigt ønsker sig noget specifikt og som måske ikke er den nemmeste at finde på noget til, kan man altid ty til et gavekort. På den måde kan han nemlig helt selv bestemme, hvad han gerne vil have og hvornår han gerne vil have det. Hvis man er i tvivl om, hvilke butikker han godt kan lide at handle i kan det være smart at give et gavekort til et storcenter. Sådan et gavekort gælder nemlig i en masse forskellige butikker, og på den måde er der bare frit valg på alle hylder.

Gaven til øl-elskeren

Hvis man kender en, der bare er helt vild med øl er en kølebrønd en genial idé. Der findes ikke nogen større skuffelse end når man på en varm sommerdag knapper en øl op, kun for at finde ud af, at den er lunken. Øv. Men dette kan en kølebrønd sørge for aldrig kommer til at ske igen. Den fungerer således, at man skal grave et hul i jorden i sin have, hvorefter man så sænker et stativ ned i hullet. Efter dette lægger man øllene ned i og så vil jordens naturlige kolde temperatur sørge for, at øllene køles ned til den perfekte drikketemperatur. Det er den perfekte gave til sommer. Det er også smart, fordi man intet elektricitet skal bruge til en sådan kølebrønd, det er bare moder jord, der gør sit arbejde. Det betyder altså også, at den er ideel at tage med på festivaler, fordi man jo ikke skal bruge andet end et hul i jorden. Kolde øl kan jo redde enhver dagen derpå på Roskilde Festival.

Læs mere om gaver til ham på https://gaveideer-til-ham.dk.