Er du i gang med at lave om på badeværelset og søger inspiration? Eller er du begyndt at føle dig lidt usikker i balancen, og har behov for at tænke i nye løsninger, så badesituationen bliver mere behagelig? Læs her om hvilke fordele der kan være ved at bruge en badestol.

En tryg og sikker badeoplevelse

Når vi kommer lidt op i årene, kan den første ting, vi mærker ved alderdommen, være at balancen bliver nedsat. Selvom det kan være lidt skræmmende, så er det helt naturligt at opleve. Det behøver heller ikke kun være noget, der kommer med alderen. Er man ved at komme ovenpå igen efter en skade i ryggen eller benene, eller hvis man på andre måder har tendens til svimmelhed og balancebesvær, kan det godt være en kamp at skulle komme igennem et helt bad stående.

Her kan badestole være en rigtig stor hjælp til dem, der ikke har et badekar, de kan sidde i. De findes i mange forskellige designs, med skridsikre sæder og kan tilpasses brusere af forskellige størrelser. For at få ekstra støtte kan du kigge efter badestole med rygstøtte, som gør oplevelsen endnu mere behagelig og tryg. Der er ingen grund til at gå på kompromis med din sikkerhed. Med en solid badestol har du én kamp færre at skulle tage i hverdagen. Pas på dig selv og din krop.

Et redskab til hjemmespa

Badestole har flere fordele end blot den ergonomiske sikkerhed til balancebesværede. Det er faktisk meget lækkert lige at kunne sætte sig ned i løbet af sit bad, særligt hvis man elsker at tage lange selvplejende bade. Når man lægger op til selvforkælelse derhjemme med ansigtsmasker, hårmasker og body scrub, tager det altså lidt af den afslappede stemning at skulle gøre det hele stående. Slap mere af og benyt badestolen til hjemmespa.