Goldwell er en anerkendt global virksomhed fra Tyskland. Frisørsaloner hele verden over har haft Goldwell som foretrukken partner i mere end 50 år, og der er således ingen tvivl om, at deres store sortiment af produkter er af allerhøjeste kvalitet. Virksomheden blev grundlagt i 1948 af tøjfabrikanten Hans Eric Dotter i Darmstadt i Tyskland, og baren har lige siden da været sat utroligt højt. Goldwell fokuserede nemlig lige fra start på at sælge hårprodukterne til frisører og stylister, og de ønskede at lave produkter, der netop kunne være med til at gøre deres arbejde nemmere. Goldwell har gennem årene lavet en lang række hårplejeserier, og én af dem er den fantastiske Goldwell Kerasilk serie, som er ren luksus får dit hår. Lyder det som noget for dig? Så finder du lige her et stort udvalg af produkter fra Goldwell Kerasilk.

Få løst dine hårproblemer med Goldwell Kerasilk

Hårplejeserien Goldwell Kerasilk indeholder 6 underserier, men fælles for alle serierne er, at de inderholde KeraTransform Technology, som blander effekten fra tre forskellige ingredienser. Med Goldwell Kerasilk får du således en luksuriøs farvebeskyttelse fra letvægtssilke, strukturel styrke fra keratin og effekten fra den 3. ingrediens, som er forskellig for hvert produkt. Du kan således vælge at bruge produkterne fra én bestemt underserie ud fra, hvilke hårproblemer du har, som du ønsker løst. Af Goldwell Kerasilk underserier er der således Kerasilk Revitalize, Kerasilk Control, Kerasilk Reconstruct, Keraslik Repower Volume, Kerasilk Color og Kerasilk Style.

Goldwell Kerasilk produkter til ethvert behov

Produkterne i Goldwell Kerasilk Revitalize serien genopbygger din hovedbund og modvirker de mest væsentlige tegn på aldring af hovedbunden. Produkterne indeholder blandt andet Ectoin, der beskytter din hovedbund mod oxidativ stress. Control serien hjælper dig af med kruset og uregerligt hår, idet den smarte teknologi i netop disse Goldwell Kerasilk gør selv det mest krusede hår silkeblødt. Reconstruct er til stresset og ødelagt hår, der trænger til at blive genopbygget på en sund og frisk måde. Døjer du med fint og tyndt hår, så er Goldwell Kerasilk Repower Volume serien lige noget for dig. Den giver nemlig nyt liv og fylde til selv det tyndeste og fladeste hår. Color serien er for dig med farvet hår, der ønsker at beholde din farve samtidig med, at dit hår er blødt og glansfuldt. Sidst, men ikke mindst, er der Style serien, som er en lang række styling produkter, der sikrer dig et fantastisk look hver dag.