En travl hverdag er noget alle kender til. Det er vigtigt, at vi giver os selv pauser, så vi ikke til sidst bliver for stressede. En måde at koble af på, er healing. Healing er et kraftfuldt redskab, som hjælper folk med at komme dybere ind i sig selv, og som kan hjælpe med flere forskellige problemer. Det kan hjælpe med sindsro og en bedre forståelse af sig selv og omverdenen. Med en healer uddannelse kan du både hjælpe andre, mens også dig selv, mod et liv med mere sindsro, og en anden tilgang til livet.

Healer uddannelsen

Med en healer uddannelse kan du få mere viden om, hvordan healing kan have en gavnlig effekt på psykiske- og fysiske problemer. Uddannelsen kan tages på 2 år. Her vil du blive undervist i en række forskellige ting – åndsvidenskab, healing teknikker og i det hele taget hvordan om, hvordan healing praktiseres. Udover muligheden for at kunne hjælpe andre mennesker med deres problemer, vil du også under uddannelsen blive introduceret for en ny opfattelse af dig selv og verden. Dette hjælper dig til bedre at kunne forstå healingskonceptet, og kunne benytte det i praksis.

Kontakt til det, der er større end os selv

Healing handler om meget mere end bare livets problemer. Som healer lærer du også om den åndelige verden og Clairvoyance. Dette er med til at give dig en forståelse og ide om det, der er større end os. Herudover lærer du også andre brugbare ting som psykologi, etik og moral. Dette giver en helt ny forståelse for hvad der foregår inde i vores hoveder, og hvordan man håndterer det. Efter det første år på healer uddannelsen, lærer du også at udvikle dig til din helt egen unikke healer, hvor du selv lærer at fortolke de ting, som du har lært.