Du skal til at forkæle dig selv! Du har jo helt glemt dig selv i forbifarten. Du har haft for travlt med at tænke på andre, men tænker de nogensinde på dig? Nu er det altså blevet din tur. Du skal have en rigtig omgang selvforkælelse, selvkærlighed, og det skal du have med den bedste hjemmespa dag nogensinde. Her får du en række tips til, hvordan din hjemmespa dag kan blive helt perfekt.

  • Køb duftlys. Aromaer er med til at berolige os og få os til at føle os godt tilpas. Derudover er levende lys smukke, sensuelle og hyggelige.
  • Lav et lækkert fodbad. Hver dag går du, det gør dine fødder trætte. Sørg for at de også har det godt. Du kan købe gode fodcremer og scrubs i Matas.
  • Giv dit hår en skøn hårkur, der får til at blive som fornyet. Kerastase har en masse skønne hårkurer, som virkelig kan forkæle dit hår. Gå ind og bestil den der passer lige til dig – https://www.hairbystender.dk/shop/maerker-a-aa/kerastase/kerastase-specifique-bain-divalent-250-ml-shampoo/
  • Ligesom du kan blive træt, så kan de hud også. Den har måske mistet sin glød, hjælp den på vej igen og gør den ung og frisk. Garnier har lavet nogle rigtige lækre ansigtsmasker, hvor der i hvert fald findes mindst en til enhver hudtype.
  • Find en god bog til når du skal slappe af. Du kan også købe dit yndlingsugeblad eller måske bare finde en interessant podcast. Det er dejligt at lytte til noget eller læse noget spændende, det kan give en stemning af at være i et helt andet univers.
  • Du skal også have noget lækkert til ganen. Det kan være en god lemonade eller en lækker vin. Hvis man skal snakke om snacks, så synes jeg især at frugt er lækkert. Vindruer, ananas og æblebåde. Det er dejligt frisk og sukker sødt.