Har du længe gået og længtes efter en rigtig spaoplevelse fuld af afslapning? Så behøver du ikke vente længere. Du behøver ikke vente på, at et spa åbner igen eller bruge massevis af penge på en engangsoplevelse. Det er nemlig utrolig nemt at genskabe spastemningen derhjemme, så længe du har de rigtige redskaber. 90 % af dem har du garanteret allerede.

Læs med her, så du kan forkæle dig selv, din kæreste, din familie og/eller dine venner med en dag i afslapningens tegn.

Skab en afslappende atmosfære

Først og fremmest skal du sørge for at skabe en afslappende atmosfære derhjemme. Dette kan du nemt gøre ved hjælp af nogle små indretningstips og en hurtigt og billig tur til dit lokale supermarked:

  • En dæmpet belysning gør underværker for at skabe den rigtige stemning.
  • Sørg for, at der er rent og rydeligt.
  • Tænd nogle stearinlys.
  • Hvis du har røgelse eller duftolie, er det også en god idé at tænde det.
  • Hav tæpper, puder og håndklæder klar, så du ikke skal ud og finde dem undervejs.
  • Du kan eventuelt sætte noget afslappende baggrundsmusik på.
  • Hav lidt frisk frugt klar og måske et enkelt glas champagne.

 

Lækre produkter

En spadag er ikke fuldent uden nogle lækre produkter. Det er i den grad oplagt at lægge ansigtsmasker. Rigtig mange butikker forhandler nogle gode ansigtsmasker til overkommelige priser. Om det skal være en sheet maske, en ler maske, en peeling maske eller noget fjerde er underordnet.

Det kan også være, at du allerede har nogle ansigtsmasker liggende. Husk at følge op med en god ansigtscreme, så huden også får en masse fugt.

Noget lidt ud over det sædvanelige

Skal oplevelsen være ekstra speciel, kan du overveje, om du skal investere i noget eksklusivt spatilbehør. Det kunne f.eks. være et sammenfoldeligt badekar, hvis du ikke har et indbygget badekar på badeværelset. Du kunne også vælge at købe et par recovery boots.

Det smarte ved recovery boots er, at de ikke kun er gode til en spadag. Kan du lide at træne, kan du også bruge dem for hurtigere at komme ovenpå igen, hvis du har haft en hård omgang træning. Hvis det er en lidt dyr investering, så kan du altid købe dem brugt. Så kan det dog være, at du skal reparere lidt på dem. Derfor er det heldigt, at du kan finde reservedele her, så du hurtigt kan begynde at bruge dem.