Vi vil alle sammen gerne være glade, og vi ønsker alle at leve et lykkeligt liv. Men i perioder, kan det være sværere at være helt reel glad, hvis der foregår mange ting ellers i dit privatliv. Det handler om at forsøge at finde en form for balance, hvor du også har det fint med at være der. Det er bare svært sommetider at rumme de negative følelser, og så når de er svære at rumme, kan de komme til at fylde meget mere, end de overhovedet behøver. Hvis du har svært ved ikke at lade de negative tanker fylde for meget, kan du læse med her, hvor vi kan hjælpe dig videre, så du kan blive mere glad i din hverdag.

Psykolog

For nogle, kan det virke som om, at de giver op, hvis de ender i en stol foran en psykolog, og det er den tankegang, som du særligt skal gøre op med. Det er bestemt ikke at give op, men at gå til en psykolog i København eller et andet område, er netop et tegn på, at du tager ansvar for dit liv, og at du ønsker, at du skal blive gladere. Det er altid godt at få redskaber fra en psykolog, fordi en psykolog kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvorfor du tænker på en bestemt måde om dig selv og egentlig om hele dit liv.

Lav ting der glæder dig

Det er også meget nemt at ryge ind i et hul, hvis du konstant laver aktiviteter, som du egentlig ikke er glad for. Vi skal alle gå på arbejde, og sådanne aktiviteter kan vi ikke rigtigt gøre noget ved, fordi de skal gøres. Men du kan styre alt den tid, som du ellers har, og her kan du forsøge at lave flere glade ting.