Det kan være, at de ansatte, der arbejder for dig i din virksomhed, har meget stillesiddende jobs, men du ønsker også, at de skal fremme deres sundhed, og at de skal have det godt. Du er derfor ude efter lidt forskellige ting til din virksomhed, og du håber meget stærkt på, at du kan forbedre virksomheden. Det kan du altid, og så vil du derudover også gerne forbedre de ansattes sundhed. Det er begrænset, hvor meget du kan gøre, fordi du kan jo ikke styre deres liv, men du kan gøre noget på arbejdspladsen.

Overvejer du at ansætte flere?

Det kan være en forbedring for virksomheden, når der kommer mere god kvalificeret arbejdskraft. Det vil altså sige medarbejdere, der virkelig kommer med meget viden, der kan bruge sin viden i din virksomhed. Der er dog naturligvis forskellige omkostninger ved at ansætte en ny, som du måske tænker meget over. Dog er der også kæmpe gevinst, og det er især, hvis du får en god og stærk medarbejder – frontend udvikler løn, og der kan du læse mere om dét at ansætte en medarbejder.

De sunde vaner kan komme igennem kosten

Du kan jo ikke rigtigt lave noget om på, at arbejdet er stillestående, måske kontorarbejde, og derfor kan du gøre en indsats igennem kosten. Frugtordning og firmafrugt til virksomheder er en af de måder, hvor du kan biddrage med lidt sund mad. Du kan ikke tvinge dem til at spise det, men det er måske sundere end det, de selv har med. Det kan også være en mulighed at tage den skridtet længere og overveje at tilbyde frokostordning. Her kan du netop også koncentrere dig om sund mad, og så kan dem, der vil, tilmelde sig den og så få lækker frokost hver dag. Det er en hjælp ikke at tænke på madpakken.