Hvornår skal du besøge en kiropraktor? Det skal du ved problemer med bevægeapparatet, hvor det at spænde af i musklerne hos en massør eller spise en tudekiks ikke virker. Konkrete eksempler på problemer, der kræver kiropraktisk behandling, tæller diskusprolapser, slidgigt, idrætskiropraktik, låste led og tennisalbue. Hos en erfaren kiropraktor får du alle typer hjælp.

Find hjælp til leddene i det sjællandske

Står du i det sjællandske med benene solidt placeret i Ballerup, Farum, Hørsholm, Værløse eller Region Hovedstadens andre perler, har du flere gode kiropraktorer i nærområdet at søge hjælp hos. Behandling af fx diskusprolaps efter overbelastning af ryghvirvlerne kan du derfor snildt finde, bl.a. med fokus på at afhjælpe lidelsen de steder, hvor operation er unødvendig.

Smerter en kiropraktor kan løse

Lidt i stil med diskusprolaps døjer mange danskere med låste led, hvor en uhensigtsmæssig spænding i musklerne med tiden gør visse led ubevægelige. Lidelsen kan også sammenlignes med slidgigt, hvor tabet af brusk på kroppens led volder møje og smerter, når du bevæger et ramt led. Ved sidstnævnte findes der ingen kur, men du kan mindske smerter på forskellig vis.

Professionel behandling af diskusprolaps og slidgigt

Såvel diskusprolaps som slidgigt kan en kiropraktor hjælpe dig med. Behandling af den første kan fx bestå i en kombination af øvelser og smertestillende medicin over de måneder, som forløbet med at komme oven på igen varer. Ved behandling af slidgigt kan en ledfrigørende behandling komme på tale, hvor du får noget af den tabte mobilitet og smertefrihed tilbage.

Sportskiropraktorer kan hjælpe ved overbelastningsskader

Dyrker du sport på eliteplan, kommer du til at stifte bekendtskab med en sportskiropraktor, når du står med en akut eller med en kronisk skade fra overbelastning. Bindevævsbehandling, akupunktur og manipulationsteknik er tre behandlingsformer, der egner sig til sportsskader.

Det helt rette indblik i bevægeapparatet til opgaven sidder en erfaren kiropraktor inde med.