Arbejder du på en klinik? Det kan være, at du er fodbehandler. Det kan også være, at du er en praktiserende læge. Uanset hvad er det vigtigt, at din sundhed er i top, hvis du gerne vil arbejde som behandler på din klinik uden problemer. Her får du nogle tips til at passe på din sundhed på din klinik.

Køb en ergonomisk behandlerstol

Du kan komme til at skulle bruge meget tid på at sidde på en behandlerstol. Hvis du således ikke sidder ordentligt på den rette stol, kan det skabe langvarige problemer for din krop. Med en ergonomisk behandlerstol sikrer du din egen sundhed, når du behandler dine patienter.

Du kan nemt finde en behandlerstol, som passer lige til dine behov. Du skal således bare gå på udkig efter en behandlerstol, som passer til dit arbejde på klinikken.

Husk at få frisk luft

Som behandler kan man godt være nødsaget til at befinde sig inde i klinikken i rigtig lang tid. Du bør dog huske at få noget frisk luft i løbet af dagen, da dette kan hjælpe med at forbedre din arbejdsdag.

Spis en sund kost

Du bør ligeledes huske at spise en sund kost, mens du arbejder på din klinik. Med den rette kost kan du nemlig nemmere holde energien oppe, hvilket kan effektivisere dit arbejde med patienterne.

Husk at strække ud

Selvom du sidder på en ergonomisk behandlerstol, så bør du stadig huske at strække ud. Din krop kan nemlig have brug for nogle udstrækningsøvelser, når du har siddet ned næsten hele dagen. Heldigvis tager det ikke lang tid at strække ud, så det kan du gøre i de små pauser.

Husk at bruge håndsprit

Håndhygiejne er vigtigt for en behandler. Du bør således sørge for at have håndsprit til rådighed, som du også skal huske at bruge i løbet af dagen.