Vi kender alle sammen øjeblikket, hvor man tænker: “Så! Nu skal det være slut med de dårlige vaner. Kuren starter i morgen”. Men for mange bliver kuren ved med at blive udskudt til i morgen. Det er svært at etablere sunde vaner i en travl hverdag, hvor vi ofte er omringet af nemme løsninger. Måske har kollegaen taget kage med på kontoret. Måske inviterer mor på lækker middag. Måske er pølsehornene bare lidt mere spændende end en frugtsalat. Og det kan vi godt forstå! Det tager tid at ændre sin holdning til mad og sin krop. Alle håndterer det også forskelligt.

Når du er begyndt på rejsen til en sundere livsstil, er det vigtigt, at det er af selvkærlighed. Vær sød ved dig selv. Det er okay at tage imod kagen på kontoret. Det er en livsstilsændring. Ikke en kur. Yoyo-kulturen når det kommer til diæter, skader helbredet mere end det gavner, og det tager tid at ændre ens livsstil.

Det siges, at det tager omtrent 28 dage at skabe en ny vane eller skrotte en dårlig. Men det kommer an på rigtig mange ting. Først og fremmest handler det om hvor motiveret du er. Det kræver, at du hver dag vælger den sunde vane til. Når du først starter ud, har du måske nogle dage hvor det bare kører. Men nogle gange kommer der uventede ting i vejen – som ting ofte gør. Du springer måske over i et par dage. Det er okay. Det handler bare om at komme op på hesten igen bagefter.

Det handler langt hen ad vejen også om at skabe den helt rigtige rutine for dig. Sørg for at du er åben for at prøve nye rutiner, indtil du finder en rutine du kan stå ved.

Er en af dine nye, sunde vaner, at du vil træne 3 gange om ugen og står du og mangler det helt rigtige tøj. Med Fusion tights kan du give den gas med træningen og ændre din livsstil i dag.