Det er helt naturligt at et parforhold møder udfordringer. De kan komme i alle afskygninger, både store som små og være til meget gene. Udfordringer kan slide meget på forholdet. Ikke kun når der er problemer, råben og konflikter kan det gavne jer som par og som individer at arbejde på jeres forhold. Et sundt parforhold er vigtigt for at I kan føle optimalt behag. Det kan virke skræmmende at skulle tage det første skridt til et sundere parforhold. Vi vil derfor gerne hjælpe jer på vej til et sundere parforhold. Vores platform giver mulighed for råd og vejledning på forskellig vis. 

Terapeuten som hjælpende vejleder

Samtaler med en parterapeut eller sexolog kan være en god start på at opnå et sundere parforhold. Parterapien kan handle om alt fra konflikter, frustrationer og utroskab til ensomhed i forholdet. Vigtigt at forstå er, at parterapien fungerer som en vejviser. Terapeuten sætter nogle processer i gang i tilknytning til det, I ønsker at arbejde på, som vil gavne jer, når problemet opstår. Terapien kan derfor både gavne, når man oplever problemer igen og igen, og når man ønsker at forebygge konflikter og problemer. I kan få nyt indspark og styrke jeres kærlighed. På den måde kan I skabe et sundere og mere glædesfyldt bånd mellem jer. 

Et sundere sexliv

Sex er godt, og sex er sundt. Sjældent eller ingen sex kan have en enorm indvirkning på parforholdet og ikke mindst på jeres enkelte velbefindende. Ved at opsøge hjælp fra en sexolog kan I blive klogere på jer selv og hinanden. I vil få rådgivning og personlig indsigt i sexologiske problemstillinger. I kan blandt andet også få hjælp og viden om hvordan I undgår vanesex. Hvis I er kommet ind i en ond spiral, kan en sexolog altså være den helt rette hjælp til at komme tilbage på rette spor. 

Et skridt mod et sundere parforhold

Hvis parterapi eller samtaler med en sexolog ikke er et skridt i er parat til at tage, har I mulighed for at deltage til foredrag og kurser. Det kan også virke mindre skræmmende at sidde derhjemme og deltage i et kursus. Derfor har vi lavet online parkurser, som I kan se når som helst og hvor som helst, det passer jer. I har altså mulighed for at arbejde på et sundere forhold hjemmefra sofaen, ved køkkenbordet eller i sengen. Det kan give en tryg oplevelse og føre til at parterapien bliver det efterfølgende naturlige trin for jer.