Det er ofte svært at komme i gang med et større vægttab og generelt bare at leve sundt. Der findes mange forskellige fristelser, svære beslutninger og mange tanker, som kan fylde inde i hovedet. F.eks. er det svært at tabe sig, hvis familien ikke bakker op om den madlavning, man laver. Det er også svært at vedholde motivationen, hvis man går igennem større livskriser. Når man skal tabe sig, kan man med fordel forsøge at lægge sit fokus på det, man gerne vil hen imod i stedet for det, man gerne vil væk fra.

Læg fokus på det, man gerne vil hen imod

Det mest normale er, at man lægger fokus på det man gerne vil væk fra. Udfordringen ved at lægge fokus på det, man gerne vil væk fra er, at man får mere lyst til alt det, som har gjort, at man er blevet overvægtig. Hvis man f.eks. lægger fokus på det, man gerne vil opnå, så bliver det nemmere at dulme trangen, til alt det usunde, man normalt gerne vil spise. Det kan f.eks. være, at du drømmer om at kunne stå foran spejlet med ny frisure og føle dig lækker? Det kan også være, at du gerne vil have en krop, som du er stolt af.

Alternative måder at nå sit mål på

Selvom man lægger fokus på det, man gerne vil opnå, kan det stadig være rigtigt svært at opnå det resultat, man gerne vil. Der findes heldigvis en række alternative metoder såsom fedtsugning, slankepiller etc. Det kan også bare være helt ned til det små, i forhold til hvilken badevægt man vælger. Det er nemlig ikke ubetydeligt, hvordan man vejer sig, og om den opleves stabil. Badevægte, sportsure, lækkert sportstøj osv. kan alt sammen være med til at inspirere til at fortsætte med vægttabet. Du kan læse om mange alternative metoder, samt få en guide over, hvad du f.eks. skal være opmærksom på inden en fedtsugning ved at tilgå denne blog om kosmetik og sundhed.

Fortsæt den gode stime

Du vil højst sandsynligt opleve, at du bliver mere frisk, glad og stråler mere, hvis du først er kommet i gang med et godt vægttab. Det er vigtigt, at du fortsætter den gode stime, men også at det ikke bliver surt for dig. Det handler om at finde en balance, så man samtidigt kan leve sit liv.