Har du oplevet, at du er blevet fejlbehandlet på et sygehus? I så fald kan du vælge at søge en erstatning for patientskade. Skaden kan være sket i forbindelse med apparatursvigt, en fejloperation, som følge af en undersøgelse eller brug af lægemiddel i det offentlige sundhedsvæsen. 

Hvis du ønsker hjælp til din sag, er det en god idé at kontakte en advokat med speciale inden for patientskadeerstatning.

Hvorfor få hjælp fra en advokat?

Reglerne inden for patientskadesager er yderst komplekse. Derfor er det en fordel at få en advokat til at føre din sag. Med en advokat er du sikret, at alle relevante informationer og oplysninger bliver taget med i anmeldelsen til Patienterstatningen. Derudover er du garanteret, at alle relevante lægelige oplysninger bliver indhentet og sendt med.

En advokat kan ydermere rådgive dig om, hvordan din sag muligvis vil kunne anerkendes som en patientskade efter loven. Klage- og erstatningsloven er forsynet med en række særlige krav til anerkendelse, der skal være opfyldt. 

Og en advokat inden for dette område ved lige præcis, hvilke lovregler der skal argumenteres for. Er der noget, du bliver i tvivl om undervejs i forløbet, eller har du bekymringer, kan du altid kontakte din advokat. Advokaten kan berolige dig og sørge for, at du føler dig tryg under hele processen.

Det kan altså være en stor hjælp at hyre en advokat, da vedkommende kan varetage din sag på bedste vis. Du kan eventuelt tage en snak med flere advokater for at finde frem til den helt rigtige for dig.