Briller Odder

Er du en af de mange danskere, der har en bygningsfejl som ikke er blevet korrigeret? Eller som går rundt med briller, med en forkert styrke? Så få tjekket dine øjne, og få de helt rigtige briller hos din optiker i Odder. Læs mere i denne artikel, hvorfor dit syn er så vigtigt, og hvad du kan gøre.

Briller med den rigtige styrke hos din optiker i Odder

Dine øjne er den vigtigste sans, og noget du for alt i verden gerne vil beskytte.  Men vidste du at det også er skadeligt for øjnene at du har briller med den rigtige styrke, hvis du har brug for briller? Og i det hele taget at bruge briller, hvis du har brug for briller eller ser dårligt. Briller Odder hjælper dig med at få synes tilbage.

Dine øjnes funktion er ganske enkelt at sende signaler op til hjernen, om hvad der foregår omkring dig. Med dine øjne kan du se dine kære, du kan læse, se en film eller nyde udsigten i haven. Bliver dit syn forringet, bliver livskvaliteten også forringet for rigtig mange. Begynder du at se dårligt kan briller med den rigtige styrke heldigvis rette op på det.

Synsprøve hos din optiker i Odder

Mange går rundt med bygningsfejl, uden at de selv er klar over det. Det kan skade dine øjne, hvis du ikke anvender briller eller linser med den rigtige styrke, som retter op på dine bygningsfejl.

Men hvordan ved du så om du har brug for briller eller har en bygningsfejl?  svaret er simpelt: Få foretaget en synsprøve  hos din optiker i Odder. Hos skjold optik, som er optiker i Odder, har de det nyeste udstyr til at teste dine øjne med. De kan se meget præcist, om du har bygningsfejl, samt hvilken styrke der vil optimere dit syn mest muligt.

Tegn på du mangler briller

Har du ofte hovedpine, kan det være det stammer fra forringet syn, og at du har behov for briller med styrke. Et andet klassisk tegn er at du kniber øjnene sammen enten når du skal læse noget, eller når du sidder og ser tv om aftenen. Man lægger ofte ikke selv mærke til at man misser med øjnene, men det kommer som regel af at man har et forringet syn eller en bygningsfejl, som kunne udbedres med briller med styrke i. Det kan også være du har svært ved at se i mørke – måske især når du kører. Rigtig mange føler ubehag når de kører om aftenen, og bliver blændet af både modkørende og gadelygter, som bliver til blændende flimmer og skaber utryghed for den kørende. Til dette specifikke problem kan skærmbriller løse situationen, da skærmbriller der er lavet til udvidede pupiller så du får et bedre syn om aftenen og dermed også en mere sikker kørsel.

Kom ind til din optiker i Odder og høre mere om hvilke typer af briller du har behov samt hvilke brilleglas der kan lette din hverdag. Dit syn bliver bedre og på sigt passer du bedre på dine øjne, hvis du får briller med en passende styrke.