”Husk nu at bevæge dig” hører man ofte eksperterne sige men rigtig mange mennesker døjer desværre med daglige smerter – i fødder, knæ, hofter, i ryggen – og så er bevægelse lige pludseligt ikke noget behageligt koncept længere! Det er dog de færreste, der tænker over, at smerterne i kroppen kan skyldes, hvordan man træder ned på sine fødder og dermed hvordan man står, går og løber. En skæv fodstilling og en kropsholdning, der oftest er medfødt eller kommer med alderen, kan være svært at ændre på. Faktisk så går så mange som 80% af verdens befolkning skævt på fødderne. Men med en indlægssål er der nu nye muligheder for et liv uden smerter og at opnå bevægelse og velvære.

Align Footwear indlægssålen kan med sin trepunktsteknologi og innovativt patent indenfor indlægssåler bidrage til, at reducere over-pronation og over-supination (altså det, at man går indad eller udad på sine fødder). Dermed lindres smerter i fod, ankel, knæ, hofte, ryg etc. Det har vist sig, at indlægssålerne kan være medvirkende til at lindre smerter stammende fra så mange ”folkesygdomme” som nedsunken forfod, hælspore, betændelsestilstande, gigt og platfodethed samt smerter i svangen og iskiasnerven som skyldes den – ofte – skæve fodstilling.

Sørg for at få den helt rigtige støtte og komfort

De tre patenterede punkter på siden af Align sålens hæl forhindrer foden i at stå skævt, så man også går, står og løber med en skæv kropsholdning. Disse indlægssåler virker positivt for rigtig mange mennesker og så følger der ovenikøbet 60 dages gratis prøvetid med. DET er der ikke mange andre der tilbyder! Det betyder, at hvis man ikke mærker en positiv forskel og er overbevist om, at sålerne virker efter at man har givet dem en fair chance i 60 dage = to måneder – kan man returnere dem til forhandlerne eller til hovedsædet i Ikast hvis de er købt på Align’s webshop og få sine penge refunderet.