Hvis dine fødder ikke trives i en masseproduceret sko med ditto indlæg, bør du i stedet for at pine dig selv med sådan en sko finde en forhandler, der leverer skoindlæg fremstillet ud fra hensyn til dine fødder. Disse indlæg kan sammen med ortopædiske sko bidrage til at afhjælpe de gener, du døjer med, hvis du fx har dårligt blodkredsløb, hammertæer eller en benprotese.

Afhjælp fejlstilling i fødderne

Specialfremstillede skoindlæg hjælper med at aflaste en fod, der ikke kan trives i gængse sko med almindelige indlæg på grund af fejlstilling i fødderne. Med en samlet løsning, hvor disse specielle skoindlæg går sammen med ortopædiske eller semiortopædiske sko, bliver det at gå omkring ikke længere en pine, og du værner dine fødder mod fx sår, der kan give betændelse.

Skoindlæg og specialsko i Kolding

Står du i Kolding med behov for skoindlæg eller specialsko i form af ortopædiske sko, kan du lægge vejen forbi Møller Specialsko. De har lang tids erfaring både med at lave skoindlæg ud fra scanninger af folks fødder og at lave gode, ortopædiske sko fra bunden samt tilpasse deres semiortopædiske sko lavet fra standardlæster til kundernes fødder. Altså en bred ekspertise.

Ortopædiske sko kan være diskrete

Hvad end du døjer med en erhvervet skade eller en medfødt skade, kan du hos en forhandler inden for specialsko få en løsning, der tillader dig at gå omkring uden de voldsomme smerter eller usikre skridt, som masseproducerede sko har en tendens til at volde. Ortopædiske sko og fodindlæg behøver dog ikke se klodsede ud, men kan gøres smarte, farverige eller diskrete.

Ingen grund til gang på gløder

Du har ingen grund til at fortsætte med at bruge sko, der får dig til at føle, som om du er på teambuilding-øvelse med gang over gløder. Få et skræddersyet skoindlæg og specialsko i dag.