Mange – primært unge – vælger at springe det regelmæssige tandlægebesøg over, simpelthen fordi det kan være en dyr fornøjelse. Når man er fyldt 18 år, skal man nemlig selv punge ud, når man skal forbi tandlægen til det årlige eller halvårlige besøg. Mange har ikke råd – og ønsker heller ikke at skaffe sig råd, fordi der simpelthen er så mange andre ting, man hellere vil bruge sine penge på. Tandlægebesøget er dog absolut ikke noget, man bør skippe. Det kan nemlig kun blive dyrere, hvis man ikke går regelmæssigt til tandlægen. Vi kommer derfor her med vores bedste tips til, hvordan du kan få råd til at komme regelmæssigt til tandlægen uden at sprænge banken.

Meld dig ind i Danmark

Danmark er er sygeforsikring, som du betaler et lavt månedligt beløb for at være medlem i. Dette medlemskab giver dig tilskud til en lang række behandlinger, medicin og meget mere. Danmark dækker også besøg hos tandlægen, så du ikke skal af med en kæmpe sum penge, når du skal forbi til det regelmæssige tandtjek. Hvis du er under 26 år, skal du faktisk slet ikke selv betale for dit tandtjek. Danmark giver dog også tilskud til meget andet, som du kan få brug for. De giver bl.a. tilskud til briller og kontaktlinser, fysioterapeut, receptpligtig medicin og meget mere. Du kan altså spare mange penge ved at være medlem af Danmark.

Udnyt rabatter

Hvis du tilhører en bestemt gruppe, kan du i mange tilfælde få rabat hos tandlægen. Det gælder ofte studerende og pensionister. Det er i hvert fald noget, der er værd at tage med. Inden du vælger tandlæge, kan det derfor være en god idé at undersøge mulighederne for at få rabat – og også hvor meget rabat, du kan regne med. Det kan spare dig mange penge, når du skal forbi tandlægen – og endnu mere, hvis du skal igennem en bestemt behandling hos tandlægen.

Vælg en billig tandlæge

Priserne svinger rigtig meget fra tandlæge til tandlæge – og det er derfor det hele værd at undersøge priserne, inden du vælger en tandlæge. Det er nemlig ikke nødvendigvis den tandlæge, der ligger tættest på dig, der tilbyder de billigste priser – og det kan derfor godt være det værd at rejse lidt for at komme til en billig tandlæge. Normalt kan du se priser på diverse behandlinger på tandlægens hjemmesiden, og hos de fleste tandlæger kan du også få et gratis prisoverslag på en specifik behandling, så du nemmere kan sammenligne priser. Det er altid en god idé, så du ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt for din behandling. Vi kan råde dig til at prøve denne billig tandlæge i Aarhus, som generelt tilbyder priser, der ligger 60 % under andre tandlæger.