Mange ønsker sig flotte og hvide tænder, og det er der mange grunde til. At have flotte tænder er med til at give os et bedre selvværd, og vi føler os mere attraktive. Men er du ked af dine tænders udseende? Måske er de skæve, slidte eller misfarvede? Hvis du synes tiden er kommet til at få korrigeret dine tænders udseende, kan porcelænsfacader være den rette løsning for dig. Porcelænsfacader er et mere simpelt indgreb end kroner, hvor der skal bores. Porcelænsfacader giver også et enormt flot og holdbart udseende, og du kan læse mere om fordelene ved tandfacader af porcelæn her.

Hvad er porcelænsfacader?

Porcelænsfacader er en type tandproteser, der ligger oven på dine egne tænder. De fleste mennesker har brug for dem på grund af slidtage på deres tænder, misdannelser eller skader. Porcelænsfacader kan også bruges til at rette op på misfarvede tænder eller til at ændre størrelsen og formen på dine tænder. Facaderne er lavet af porcelæn, der er et meget hårdt og holdbart materiale. Det betyder, at du kan bruge tandfacader i mange år uden problemer. Porcelænsfacader ligner dine egne tænder meget, og det er svært for andre at se, at du har dem på. De fleste mennesker føler sig mere selvsikre med porcelænsfacader, fordi deres tænder ser bedre ud med dem.

Hvorfor vælge tandfacader af porcelæn?

Porcelæn har mange fordele, når det kommer til tandfacader. Porcelæn er blødt og fleksibelt, så det er behageligt at have på tænderne. Det er let at rengøre, fordi porcelæn ikke er porøst, hvilket betyder at bakterier og madrester ikke kan sidde fast i materialet. Endeligt er porcelæn meget holdbart, hvilket gør at tanfacader af porcelæn ikke går så let i stykker og du skal ikke have skiftet dem ud i tide og utide. Porcelænsfacader kan laves i forskellige farvenuancer, så du kan få den nuancen du ønkser, og så er det et meget farvestabilt materiale, der ikke bliver misfarvet.

Tandfacader af porcelæn eller plast?

Du kan få lavet tandfacader både af porcelæn og plast. Der er mange fordele ved porcelæn, men plast er for nogen den rette løsning. Ved porcelænsfacader, skal man fjerne en smule af tændernes emalje og pudse dem til, men med plastfacader skal de blot limes på. Plastfacader er derfor mere skånsomme for tænderne. Det er også en billigere løsning end porcelæn, så hvis pengene er knappe er det stadig muligt for dig at få det flotte, hvide smil du altid har drømt om.