Bestil din næste tid hos en tandlæge, der har fokus på tandlægeskræk i Århus

Gruer du for dine tandlægebesøg, eller undgår du måske helt at gå til tandlæge, fordi du lider af tandlægeskræk? Uanset om tandlægeskræk skyldes en dårlig oplevelse i barndommen eller senere i livet, er tandlægeskræk hæmmende for den, der lider af det.

Hjælp til tandlægeskræk: Hvad kan din tandlæge gøre?

Der er flere ting, som både du selv og din tandlæge kan gøre for at hjælpe dig med din tandlægeskræk.

Din tandlæge kan blandt andet have fokus på at informere grundigt og udførligt, så du hele tiden ved, hvad der kommer til at ske, og hvordan tandlægen gør det. I kan også aftale et stopsignal, som du kan bruge, hvis du får brug for et lille ophold i behandlingen. Nogle har også glæde af at høre musik, mens de ligger i stolen.

Som patient er det vigtigt, at du fortæller tandlægen eller tandplejeren, hvordan du har det. På den måde er det meget lettere for din tandlæge/tandplejer at hjælpe dig.

Nogle tandlæger har fokus på eller speciale i tandlægeskræk, så det kan også være en hjælp at bestille tid hos sådan en.

Få en tandlæge med fokus på tandlægeskræk i Århus

Hos Åbyhøj TandlægeTeam i Århus har de fokus på tandlægeskræk, og de har mange års erfaring i at hjælpe patienter med tandlægeskræki Århus. De bruger blandt andet de tre ovennævnte metoder med at informere, aftale stopsignal og tilbyder, at du kan medbringe dit eget headset og høre musik under behandlingen.

Tandlægeklinikken holder til i Åbyhøj i den vestlige del af Århus, og det er let at komme dertil med både offentlig transport og i bil. Hvis du vil vide mere om, hvilke behandlinger Åbyhøj TandlægeTeam tilbyder, kan du se det her. Læs også mere om Åbyhøj TandlægeTeam, og se tandlægeklinikkens priser.