Er du på udkig efter nyt babytøj? Er økologi og sundhed vigtigt for dig? Er det vigtigt for dig at efterlade kloden så ansvarsfuldt som muligt til dine børn? Så er der gode nyheder til dig!

Økologi er kommet for at blive. Det er ikke bare en trend – økologi er noget, der sætter sine spor på stort set alle slags produkter. Og nu er turen også kommet til babytøj.

Nu er det nemlig muligt at købe økologisk babytøj – hvis du gerne vil gøre både verdenen og dit barn en tjeneste på én gang.

Økologi betyder sundhed og miljøvenlighed

Som sagt er økologi kommet for at blive. I disse tider er der kommet mere opmærksomhed omkring klimaforandringer og sundhed – og det er der god grund til. Før i tiden var der ikke så mange reguleringer, fordi man simpelthen ikke vidste bedre.

I dag er det nye tider. Nu er det muligt at forbruge økologisk, så du kan sørge for at være så miljøvenlig som muligt.

Det økologiske babytøj er dog ikke kun godt for klimaet – det er også godt for dit barn. Johas økologiske babytøj har sågar EU-blomsten, hvilket vil sige, at de er produceret med et minimum af kemikalier.

Med EU-blomsten kan du være sikker på, at der ikke er tilføjet nogen former for sundhedsskadelige stoffer. Derudover kan du også være sikker på, at der ikke er blevet brugt PVC-print. PVC-print skaber nemlig en masse affald.

Ikke nok med det, så krymper tøjet heller ikke meget, hvilket sikrer en perfekt pasform til din baby.

Noget til enhver smag og situation

Joha udbyder økologisk babytøj til enhver smag og situation. Det vil altså sige, at du kan købe underbukser, luffer og kjoler – alt hvad din baby behøver – med samme garanti for økologi og kvalitet.

Så om det er en tur på stranden eller en middagslur, der er tale om, så har Joha økologisk babytøj, du kan bruge.

Da Joha kun bruger økologisk bomuld, kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Du får altså den bedste pasform i den lækreste uld på én gang.

Joha udbyder selvfølgelig også en lang række af farver – der er alt lige fra sennepsgul til kanelbrun. Derudover er de forskellige print på trøjerne kreative og flotte. Der er blandt andet en t-shirt med små edderkopper på, og en bodystocking med pastelfarvede balloner.