Det kan være svært at finde overskud i en hverdag, hvor der både skal være tid til en arbejdsdag og leg og samvær med sit barn. Det hele kræver energi, tid og tilstedeværelse. Selvom det er noget, man egentlig har lyst til at gøre, kan det blive en stor mundfuld. Derfor kan man med gode rutiner skabe mere overskud og tid til daglig. Her er eksempler på gode rutiner og vaner, du kan effektivisere din hverdag med.

Køb ind online

Om det gælder den store tilbudsjagt på tøj og tilbehør, eller om det er den store ugentlige indkøbstur, så kan du nemt ordne det hele via en smartphone eller computer. Det sparer dig for transporttid – og selvfølgelig den tid, det tager at gå rundt i butikker og stå i kø.

Hvis du ikke vil misse et godt tilbud, så er det lige så let som januarudsalg at finde et her: https://luxkidz.dk/tilbud. Og hvis du vil slippe for at betale for leveringen, så tag et kig her og shop babytøj med gratis fragt.

Spis varieret og få pulsen op

Det kan være svære vaner at få ind i den daglige rutine i starten, men det er altså to tiltag, som giver rigtig meget god energi i længden. Hold dig selv i nakken de første par gange, så du ikke sidder og gaber over Legoklodserne med dit barn om eftermiddagen.

Hvis du benytter dig af de utallige muligheder for eksempelvis at bestille færdige måltidskasser, er du sikret en varieret kost. Desuden kan du bruge den sparede tid i supermarkederne på at løbe eller cykle en tur.

Der er også andre små vaner, som kan optimere dit overskud:

  • Drik masser af vand – det opkvikker hjernen og holder kroppen i gang.

  • Få nok søvn – selvom det kan være svært som forældre, men det gør en forskel.