Børn har brug for meget tryghed, særligt når de er helt små. Her kan en sut være et godt redskab, fordi de skaber tryghed for den lille. BIBS sutter er blandt børnenes favoritter, og det er der en helt særlig grund til, de er nemlig designet til at blive brugt af børn, og til at give børnene den tryghed de har brug for fra sutten. BIBS sutterne er produceret i Danmark og mærket har eksisteret i mere end 50 år. 

BIBS sutter fås i mange fine farver, så du finder med garanti en sut der passer rigtig godt til lige netop dit barn. BIBS er meget populært, fordi de tilbyder et bredt sortiment og holder farverne på sutterne i tidens farver, så de passer godt til børnenes tøj. BIBS blev relanceret i 2015, hvor de tog verden med storm, og nu er BIBS sutterne populære i stort set hele verden. 

Der findes mange varianter af BIBS sutter

En af grundene til, at BIBS sutter er så populære, er deres store udvalg. Chancen for at finde en sut, som dit barn kan lide at bruge, er stor hos BIBS. Det er forskelligt hvilke sutter børnene foretrækker, og derfor har BIBS skabt et bredt og varieret udvalg. BIBS sutterne findes i 3 forskellige størrelser, så du er sikker på at suttehovedet passer til dit barns mund. Derudover finder du BIBS sutter i to forskellige slags materialer, så det er lidt til ethvert behov. BIBS sutterne fås i naturgummi, som er et naturligt materiale der stammer fra gummitræer. Sutterne i naturgummi føles meget naturlig for børn at sutte på, særligt for børn der bliver ammet. Dernæst laver BIBS også sutter i syntetisk silikone, som er et meget allergivenligt materiale. Disse sutter har en meget glat overflade, hvilket gør dem nemme at rengøre. Der findes 3 forskellige varianter af BIBS sutter, nemlig:

 

  • BIBS Colour sutter – BIBS Colour sutterne er de mest populære sutter, med et design som vi kan huske mange år tilbage. Denne type sut anbefales af blandt andet barselshoteller og børnekiropraktorer. Denne sut er en god sut, til barnet der bliver ammet, fordi sutten minder meget om moderens bryst.

 

 

  • BIBS de Lux sutter – Disse sutter er lavet i en kombination af silikone og naturgummi. Denne sut er en rund sut, som anbefales til børn der bliver ammet. På BIBS de Lux sutterne er det muligt at få indgraveret dit barns navn. Selve suttehovedet er skabt i et meget kraftigt materiale og har en blank overflade.

 

 

  • BIBS Supreme sutter – Disse sutter er de eneste symmetriske sutter fra BIBS. Supreme sutterne er skabt i en kombination af naturgummi og silikone og har en blank overflade. Disse sutter er særligt gode til børn der får flaske. Supreme sutterne hjælper barnet til at kæben på en korrekt måde.

 

Giv dit barn tryghed med en sut

En sut hjælper dit barn med at få stillet sit suttebehov, og derfor har den altså en vigtig funktion for barnet. En sut giver barnet tryghed og ro, når verden bliver for overvældende for dem. Det suttebehov, som børn har, styrker hele muskulaturen i kæben, og derfor er sutter med til at understøtte både vejrtrækning, spisning og barnets tale.