Hvis du længe har gået og overvejet, hvorvidt du skal have gjort noget ved dine tænder, er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvorfor du skal vælge at få en tandretning. Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for de fordele, som en tandretning medfører.

Det er aldrig for sent

Tandretning voksne er i løbet af de seneste par år blevet mere og mere udbredt i København, Brønshøj og resten af Danmark. Det er der flere grunde til. Først og fremmest er behandlingsformen meget anderledes end den almindelig bøjle. En tandretning er meget diskret, fordi det eneste det kræver er, at du går med en aftagelig skinne. Den er nem og effektiv måde at få rettet dine tænder på.

Uanset din alder er en tandretning aktuelt. Der er ingen grund til, at du går rundt og er træt af dine tænder, når det er så nemt at få det ændret. Det vil helt sikkert være medvirkende til, at du får mere selvtillid og hviler mere i dig selv. Det er aldrig for sent at få en tandretning. Livet er for kort til at gå rundt og tænke for meget over tingene.

Hvordan fungerer processen?

En tandretning er i og for sig en simpel proces. Behandlingen kan opdeles i tre trin. Det første trin kaldes for ’Før behandling’. Dette trin handler, at dine tænder bliver undersøgt, så du kan få skræddersyet en behandlingsplan.

Det næste trin er ’Under behandling’. Dette handler om selve behandlingen, hvor du har skinnerne på i hverdagen, og hvor du følger behandlingsplanen. Det sidste trin er ’Efter behandling’. I dette trin er behandlingen med skinnen slut, og dine tænder vil været rykket til slutpositionen. Herfra vil der blive monteret en tråd bag på dine tænder, så tænderne bliver siddende i den nye position.