Dette indhold er sponsoreret.

At have et smukt smil er noget, som mange drømmer om. En perlerække af hvide, lige tænder. Det har altid været et statussymbol at have flotte tænder. Mange af de mennesker, der har de smukkeste tænder, har været forbi tandlægen enten som barn eller voksen. Bøjle på tænderne er ikke umiddelbart noget man forbinder med velstand og smukhed, men nu er der kommet en ny spændende bøjle på markedet.

Den nyeste teknologi

Bøjle og tandregulering behøver ikke længere at være synlig. Invisalign har udviklet et avanceret og gennemsigtigt system, som regulerer og retter tænderne, så de sidder som ønsket. Ønsker du om et mere lige smil, uden at man kan se du får foretaget rettelser, så bør du overveje invisalign. Med den nyeste teknologi får du en usynlig tandbøjle, som du skal have på tænderne i tre måneder. Bøjlen er usynlig, så du behøver ikke blive konfronteret med hele verdens spørgsmål til daglig.

Få et selvsikkert smil

Det betyder meget for selvtilliden, at man tør smile med tænderne og ikke forsøger at gemme sig væk. Og selvom man kan prøve at acceptere sig selv, så er der ingen skam i at få rettet op på de ting, man er utilfreds med. Med invisalign er det nemlig blevet nemt og tilgængeligt, at få ordnet sit smil. Teknologien bag tandreguleringen er skabt til at kunne rette ethvert smil, der ikke er som ønsket. Mange brugere er overrasket over, hvor meget det betyder, at de nu elsker deres smil efter behandlingen. Det er derfor en behandling, mange er glade for.

Vær med i processen

Når du går i gang med en proces om at få rettet dine tænder, har du stor indflydelse på, hvordan og hvor meget dine tænder skal rettes. Ser du skævheden i dit smil som en charme, som ikke skal fjernes helt, er det muligt at regulere behandlingen herefter. Nogle gange er det de små særegenheder, der gør det enkelte smil unikt, og det bliver respekteret, hvis det er noget man ønsker at bibeholde. Dit smil er en investering i dig selv, da dine tænder vil sidde som ønsket i mange år, hvis du husker at følge tandlægens vejledning.

Find en tandlæge nær dig

Der er efterhånden mange tandlæger i Danmark, der tilbyder Invisalign-behandlingen. Som altid gælder det om at finde en tandlæge, som du er tryg ved, og hvor du kan slappe af, når der skal foretages ændringer i din mund. Tandlæger vil dig det bedste, og du får den bedst mulige oplevelse, hvis du føler dig i trygge hænder.