Der findes ikke mange kvinder som ikke elsker at få gaver af sin kæreste, men det er ikke så nemt gjort som det lyder at give kæresten en gave, for det skal jo helst være den rigtige.

Det må hverken være for meget eller for lidt, og det skal helst passe til anledningen, så hvad gør du hvis du gerne vil give din kæreste smykker i gave? Hvordan vælger du de rette? Det finder du ud af her.

Læg mærke til hendes stil

Når du skal købe smykker til din kæreste, så er det vigtigt at du prøver at lægge mærke til hendes stil. Nogle kvinder er nemlig til store prangende smykker, mens andre er til noget mere diskret.

Er hun mest til guld, sølv, eller noget helt tredje? Kig på de smykker hun har i forvejen og læn dig op af det. Så går du aldrig helt galt i byen.

Vælg en god kvalitet

Når det kommer til smykker, så får du ofte hvad du betaler for, og hvis du syntes det er for mange penge at bruge på et stort armbånd eller en halskæde med diamant vedhæng, så vælg noget mindre frem for at gå ned i kvalitet.

Et smykke holder ofte resten af livet, og det kan tydeligt ses hvis du har købt noget der er alt for billigt. Kvalitet er vigtigere end kvantitet når du skal købe smykker.

Spørg hendes veninder

Der er absolut intet galt i at spørge om hjælp når det drejer sig om at finde den helt rigtige gave, så hvis du ved hun har et par gode veninder, eller måske er tæt på sin mor eller søster så kan du roligt spørge om hjælp der. De kender ofte hendes stil og vil helt sikkert elske at hjælpe dig med at udvælge det rigtige smykke. Har du brug for inspiration og hjælp til at vælge så læs mere her.

Husk at vælge den rigtige størrelse

Vælger du at give smykker i gave, så er det bare lidt mere perfekt hvis du også får valgt den rigtige størrelse.

Her kan du med fordel igen gå på jagt i hendes nuværende smykkeskrin hvor du f.eks. kan måle hendes ringstørrelse, eller se hvor lange eller korte halskæder hun typisk går med. Et andet godt bud til halskæde størrelse kan være at kigge på hvilken type udskæringer hun går med i trøjer. Som et stensikkert alternativ kan du vælge en halskæde eller et armbånd med justerbar længde.