Vores hænder er uden tvivl en af de mest brugte kropsdele – og det er ikke uden grund. Vi bruger vores hænder til utroligt mange ting i hverdagen. Også ting, vi måske ikke lige tænker over. På vores fingre sidder neglene, der gennem de seneste mange år er blevet brugt til pynt. Det giver nemlig et super fint udtryk at have flotte negle. Af den grund finder du her en guide, der vil gøre dig klogere på, hvordan du bedst passer og plejer dine negle.

Døjer du med hud- eller negleproblemer?

Hvis du er en af de mange danskere, der lider af enten tørre eller fedtede hænder eller slidte neglebånd, kender du helt sikkert til den frustration, der giver – men der er heldigvis hjælp at hente. En håndcreme vil give dig den nødvendige fugt og pleje, du har brug for. Der findes håndcremer til stort set alle slags problemer med huden og neglene, og en god håndcreme vil blandt andet kunne give dig:

  • Fugt. I det kolde vejr er vores hænder meget udsat – og fugt vil opretholde den naturlige balance i huden.

  • Eksfoliering. En glat og blød hud er alfa omega for optimal sundhed i hænderne

Neglepleje der virker

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad du har brug for at købe for at passe på dine negle. Som hovedregel er det vigtigste, at du holder dem rene og symmetriske – for de behøver ikke være hverken korte eller lange. Til det formål vil en neglesaks og en neglefil gøre arbejdet for dig. Du kan også påføre gel, der smører dine neglebånd.

En anden ting er, at du også kan påføre neglelak på dine negle. Du kan vælge mellem en masse forskellige farver og motiver – og kombineret med god hudpleje og trimmede negle vil det give et enormt flot resultat.