Noget af det mange døjer med er tandlægeskræk, og de forbandede rør og lign i munden, som forbindes med trælse oplevelser. Det vigtige i forbindelse med at finde en tandlæge er at patienten er i centrum, har patienten nogle trælse oplevelser? – Jamen så er det vigtigt at pointere dem, og sørge for at lave om på de trælse irritationer.

Sammenhæng mellem kvalitet og pris

Der er faktisk en sammenhæng mellem kvalitet og pris, for det er oftest pisse dyre tandlægeregninger man kan få. Men det er muligt at finde en billig tandlæge, hvor man også kan få kvalitet trods de billige priser, så find en dygtig og billig tandlæge og få dine ønsker opfyldt.

Bedøvelse i forhold til tandlægerne

Nogle patienter har det helt fint med bedøvelse omkring tanden, mens andre hellere vil have lattergas, problemet er bare at det er de færreste tandlæger der bruger det. Det er ikke altid nemt når det kommer til tryghed blandt patienter og tandlæger. Oftest er tandlæger noget man forbinder med noget træls, og det er ligegyldigt alderen. Og når så man bliver over de 18 år, jamen så er det de dyre tandlægeregninger der står på. Og så gør det det ikke meget bedre at man så skal betale en masse, men det gælder altså om at skabe tryghed helt fra spæd af.

Tryghed og børn

Det er ikke altid den fedeste oplevelse man som barn kan få/har haft hos tandlægen. Både på grund af udrykning af tænder, smerter, alle de instrumenter i munden, og ikke mindst de skrappe tandlæger. Det handler egentlig bare om tryghed ved barnet/patienten. Det er utrolig vigtigt der er en tryghed i at komme til tandlæge, for mange små børn, oplever det som en træls ting, det at skulle til tandlægen.