Er du en af de uheldige, som får ondt i maven bare ved tanken om at sætte dig til rette i en tandlægestol? Så er der hjælp at hente for dig – at gå til tandlæge er nemlig en tillidssag. Derfor er der hos tandlægen http://martinaaside.dk/ et dybdegående fokus på et højt service-niveau samt at skabe stor tryghed ved de individuelle behandlinger. Her vil du blive budt varmt velkommen med en behagelig og uformel omgangstone, samt en samtale om, hvordan I i fællesskab kan sikre den mest behagelige og smertefrie oplevelse i tandlægestolen. 

Tag hånd om tandlægeskrækken

Der er desværre rigtigt mange af os, der vælger at springe tandlægebesøget over, fordi vi har så meget tandlægeskræk, og bliver enten nervøse eller angste ved tanken om at skulle behandles. Det er dog en rigtig dårlig ide, da god mundhygiejne og -pleje er en vigtig ting at tage højde for. Du kan dog trygt besøge tandlægen Martin Åside, da de er fuldt opmærksomme på de som har tandlægeskræk, og derfor ønsker de at hjælpe disse personer med at overvinde tandlægeskrækken ved hjælp af behagelige succesoplevelser i tandlægestolen. 

Hos tandlægen Martin Åside gør de brug af den nyeste teknologi inden for bedøvelse, som gør at de kan foretage behandlingerne smertefrit. Såfremt dette lyder som en løsning for dig til at bekæmpe din tandlægeskræk, bør du slå et smut forbi tandlægen i Ringsted, som vil gøre sit bedste for at give dig en behagelig oplevelse. 

Hvad du selv kan gøre for en sund mundhygiejne 

Men hvad kan du egentligt selv gøre for at opretholde en generelt sund mundhygiejne?

Det er selvsagt, at du bør børste dine tænker to gange om aftenen, henholdsvis morgen og aften. Dette bør gøres af 2 minutters varighed, så du sørger for at komme godt omkring i hele munden. Du bør desuden anvende flourtandpasta og derudover også med jævnlige mellemrum bruge både tandtråd og tandstikker, så du undgår gamle madrester i revnerne mellem dine tænder.

Du kan også med fordel tænke over hvilke fødevarer du indtager, og om de har en for lav PH-værdi. Du kan eksempelvis holde dig fra sodavand og andre syreholdige produkter, som kan resultere i syreskader på dine tænder. Du kan derfor skifte disse syreholdige drikke med postevand, da dette både er godt for kroppen samt indeholder flour. Netop dette er også en grund til, at postevand er bedre at drikke end kildevand på flaske, da dette ikke indeholder flour, og en naturlig mængde af dette derfor kun kan fåes gennem postevand fra hanen.