Bæredygtighed er noget, som flere og flere begynder at gå op i. Kunne du også godt tænke dig at gøre en indsats for at leve mere bæredygtigt og økologisk? I denne artikel får du 3 gode råd til, hvordan du kan bringe mere økologi ind i din hverdag. Og husk: Selv de mindste justeringer er et skridt i den rigtige retning.

Spis økologisk

At spise økologisk er et rigtig godt sted at starte, hvis du vil begynde at leve mere bæredygtigt. Der er flere gode grunde til at vælge økologisk mad:

  • Det er langt bedre for landbruget.
  • Det belaster miljøet mindre.
  • Din krop har godt af det.
  • Det smager bare bedre.

Økologiske fødevarer er lidt dyrere end konventionelt dyrkede fødevarer, men det er det hele værd at betale prisen.

Vil du være sikker på altid at have økologiske frugter i hjemmet? Så kan du klikke økologiske frugtkurve og måltidskasser hjem med et enkelt klik og få dem leveret lige til døren – nemmere bliver det ikke.

Tænk over det tøj du køber

Tænker du over, om det tøj du køber, er bæredygtigt? At leve økologisk handler nemlig ikke kun om at spise økologiske fødevarer. Det handler også om at shoppe økologisk tøj. Tøj der er økologimærket er produceret med omtanke for miljøet, og det føles behageligt på huden. I takt med at efterspørgslen på økologisk tøj stiger, så vokser udvalget også, så der er masser at gå på opdagelse i.

Du kan også indrette dit hjem økologisk

Vidste du, at du også kan indrette dit hjem med økologisk interiør? Det er et oplagt valg for dig, der kun ønsker det bedste for dig og din familie. Du kan for eksempel købe økologisk sengetøj til soveværelset. Sengetøjet er GOTS-certificeret, og det betyder, at produktionen skal leve op til en hel række krav til økologi og social ansvarlighed.