Det er en genstand som man kan købe, hvis man ønsker en positiv effekt på restitutionen. Der findes recovery boots med henholdsvis 4,6 eller 8 kamre. Det er blevet videnskabeligt bevist, at en behandling med støvlerne er det samme, som 48 timers passive restitution.

Hvem er støvlerne relevante for?

Det er som regel dem som dyrker sport på et relativt højt plan, eller dem som træner hårdt, som oplever meget positive resultater fra brugen af støvlerne. Grundet de 8 kamre, så kan man gå ind og behandle de enkelte muskelområder mere detaljeret, og det gør man ved 6 eller 4 kamre. I de seks programmer der er med, kan du justere på intensiteten og længden, så du kan vælge et program, som lige netop passer dig.

Man har lavet de tre modeller, så de hver især gør sig relevante for forskellige målgrupper. Tager man udgangspunkt i støvlerne med 4 kamre, som også er den billigste støvle. Så er modellen bedst til personer som er aktive, eller som har problemer med rastløse ben. Støvlerne med 6 kamre er lidt dyrere, men de er så primært relevante for sportsudøvere eller amatører, som ønsker en bedre restitution i hverdagen, og specielt når det er de har trænet.

Hvis man kigger på den dyreste model, som også har 8 kamre, så er den relevant for professionelle og semi-professionelle udøvere.

Fordele ved recovery boots

Restitutionen som man oplever i recovery boots er meget hurtigt. Blot 20 minutter i recovery boots er svarende for 48 timers restitution. De er meget nemme at tilslutte, samtidig med der er to års reklamationsret efter køb. Endnu en stor fordel er, at de forebygger skader og har en positiv effekt på sygdomme som gigt, ødemer, diabetes og uro i benene.

Ulemper ved recovery boots

Der er generelt ikke mange ulemper ved recovery boots. De er relativt dyre, og det kræver også, at man er forberedt på at sætte 20 min af til at have støvlerne på, efter man har lavet sin træning.

Hvad får man med støvlerne?

Når man køber støvlerne, så er der nogle ting som følger med. Der medfølger en transporttaske, og opsætningen af støvlerne er yderst nem og hurtig, da det blot tager fem minutters tid. Der følger også en fjernbetjening med, som gør det nemt at styre. De er samtidig også nemme at rengøre og vedligeholde, og så følger der seks programmer med til støvlerne.

De forskellige modeller

Man kan købe recovery boots med 4, 6 eller 8 kamre. Det giver så god mening, at de dyreste af støvlerne er den med 8 kamre, og den billigste er naturligvis den med 4 kamre. Forbrugerne fortæller, at man godt kan mærke om det er med 4 eller 8 kamre, så derfor er de dyreste de bedste. Dog er de billige et rigtig godt alternativ til de dyre, og den billige løsning med 4 kamre er stadig meget bedre, end hvis man slet ikke benytter sig af recovery boots.

Gå efter testvindere

Forhandleren har haft de tre forskellige støvler til test, for netop at nå frem til, hvilken af de tre der egentlig er den bedste. Det endelige resultat blev så, at det er den med 6 kamre. Det er versionen som prismæssigt ligger lige i midten, men effekten dagen efter, er ikke noget som der kan sættes en finger på.

Det er dog ofte op til den enkelte, hvilken af de tre modeller man elsker mest. Det kræver selvfølgelig at man har prøvet dem alle, men man behøver formentlig ikke at købe den dyreste fra starten af, hvis man blot ønsker en god hjælp til restituering.