Hos Suplab finder du de mest foretrukne guides om kosttilskud, der kan fungere som supplement til din træning og kost. Et af disse kosttilskud er magnesium, og her giver Suplab dig den viden du har behov for om magnesium, hvis dette er et tilskud du mangler i kroppen og overvejer at indtage. Du bliver blandt andet oplyst omkring hvad magnesium er, hvor ofte det må indtages og hvilke magnesium tilskud, Suplab anbefaler, at du bør indtage.

Hvad er magnesium?

 Magnesium er det fjerde mest almindelige stof i kroppen, og er en af de fascinerende mineraler vi har. Du har magnesium i det meste af kroppen, heriblandt i muskler og knogler. Magnesium har mange funktioner. Det kan alt fra at mindske træthed og udmattelse til at have en positiv påvirkning på dit mentale helbred samt proteinsyntesen i dine muskler. Det bliver dog sværere at få nok magnesium blandt alt den forarbejdede mad vi indtager. Læs videre hvis du vil vide mere om, hvorfor magnesium er vigtigt for kroppen.

Derfor er magnesium vigtigt for kroppen

Magnesium bidrager til en række essentielle funktioner, i kroppen og er derfor en af kroppens vigtigste mineraler. Ydermere har magnesium en lang række positive indvirkninger. Udover at bidrage til at mindske træthed og udmattelse, påvirker magnesium også kroppens væskebalance positivt og giver dig et bedre energistofskifte. Derudover har det en positiv påvirkning på funktionen i dit nervesystem, samt proteinsyntesen og bidrager til en normal muskelfunktion. Det betyder, at du kan opleve at magnesium hjælper med din muskelvækst. Derudover bidrager magnesium til at vedligeholde knogler, tænder og celledelingsprocessen. Psykologisk set, har magnesium også en positiv indvirkning på den psykologiske funktion. Der findes altså et hav af gode grunde til, at magnesium kan have en positiv indvirkning på din hverdag. 

Få dækket dit magnesium behov gennem kosten

Den mest optimale løsning er utvivlsomt at få dækket din mangel på magnesium gennem din kost. Hvis du er i tvivl om, i hvilke fødevarer du finder et højt indhold af magnesium, kan Suplab også hjælpe dig på rette vej. Magnesium findes blandt andet i græskarkerner, spinat, mørk chokolade, mandler, cashewnødder, solsikkekerner, avokado og laks. Et kosttilskud skal altså kun tages i brug, hvis du ikke får nok magnesium gennem i din daglige kost.

Din foretrukne guide til kosttilskud

Suplab arbejder med en målsætning om at blive fitnessbranchens foretrukne hjemmeside i Danmark, når det omhandler guides om kosttilskud. Et sted hvor du kan finde guides og viden om kosttilskud samt benytte dig af det i din daglige kost. Bloggen indeholder alt fra ernæring og kost til generelle råd om styrketræning og fitness – kosttilskud er blot en lille del af de mål, som der bestræbes på at opnå i hverdagen indenfor motion og ernæring.  

Suplab fungerer som din guide til kosttilskud samt de bedste artikler og guides til kosttilskud og andre emner indenfor fitnessbranchen. Der arbejdes altså ud fra et formål om at finde de bedste kosttilbud til dine personlige behov.