Det er altid dejligt med nogle snacks eller andet spiseligt i løbet af arbejdsdagen. Så holdes blodsukkeret jævnt, og det er nemmere at komme igennem dagen. Men for at der ikke skal gå for meget kage eller sukker i den, om end det er skønt med de søde sager, så er det sundere med frugt. Hvis frugten står fremme, så skal det nok blive spist. Vælg gerne lidt forskelligt frugt, så det ikke er det samme hver dag. Du kan enten selv købe det fra dag til dag, men du kan også vælge en af de super nemme FirmaFrugt løsninger.

Få frugt leveret til din arbejdsplads

Som med andre klassiske frugtleveringsordninger til private adresser, så kan man selvfølgelig også få disse frugtordninger til virksomheder. Det er nemt at få frugt til virksomheder Jylland. Tjek udvalget af frugtleverandører i området ud, og se hvilken frugtordning der passer bedst til jeres virksomhed. Måske nogle tilbyder noget ekstra, som for eksempel nogle flere snacks om fredagen, juice osv. der gør det lige lidt mere lækkert.

Inspirer dine medarbejdere til en sundere livsstil

Hvis dine medarbejdere har en sund livsstil, er det en fordel for deres arbejdsplads, da det ofte vil resultere i et større overskud og mindre sygefravær. I stedet for at kræve af dine medarbejdere, at de skal spise sundt, så kan du i stedet sørge for, at de har sunde snacks til rådighed i arbejdstiden, ved at have en frugtordning, som også kan bestå af gnavegrønt og andet sundt. Og så er det jo bare lækkert med et fad med blandet frugt og grønt, der er lige til at hapse af, hver gang man går forbi, eller har brug for et kort arbejdsbreak.

Et fad med indbydende frugt og grønt hver dag

Står der en skål med slik, så bliver den tømt, står der i stedet et fad med indbydende frugt og grønt, så bliver det også tømt. Derfor kan man lige så godt tilbyde den sunde udgave, da den også mætter og stabiliserer blodsukkeret. En frugtordning til virksomheden med sunde snacks er både nemt og indbydende. Forkæl derfor dine medarbejdere, og dig selv for den sags skyld, med et fad, som der kan snackes i hver dag. Tilpas og reguler mængden på frugtordningen løbende, så I får netop den mængde, som I kan spise op, for at undgå madspild.