Der er mange, der har rigtigt svært ved at opnå et varigt vægttab. Efterhånden flere og flere lykkes med at tabe mange kilo, men det kan være svært at sørge for, at kiloene ikke kommer snigende tilbage igen. Når det handler om vægt, er der også meget på spil. Det handler ikke kun om kost, men også motion og om, hvordan man har det psykisk. Netop den psykiske del, kan man ikke læse så meget om, da der generelt er mest fokus på kost og motion.

Gode proteinbar til træning

Træning er en god måde at komme i gang med et vægttab på. Når man træner, forbrænder man kalorier, og det vil kunne ses på vægten, hvis man samtidigt spiser sundt. Når man træner har man brug for gode proteiner, og en nem måde at få proteiner ind på, er ved at spise Barebells proteinbarer. De er nemme at have med i træningscentret, og de smager rigtigt godt. Hvis man er lidt af en slikmund, vil man opleve at proteinbaren kan være med til at tilfredsstille ens sukkertrang en smule. 

Jeg går bare på kur

Der er mange, der vælger at gå på kur. Meget stringent overholder man nogle regler og rammer for, hvad man må spise. Hvis man er god dyrker man også motion ved siden af eller løber eller går. Det kan være en god idé at gå på kur. Mange lykkes med at tabe mange kilo på den måde, fordi man slipper for at tage stilling selv, hvilket kan være godt for ens psyke i perioden, da det bliver nemmere. Man følger de foreskrevne regler, og det giver resultat på vægten. Der findes mange forskellige kure bl.a.  Low Carb High Fat, Keto, Dukan kuren, Sense og Matematik kuren. Som sagt kan det være en god start, men man bør være opmærksom på, hvor vedholdende man er, når man har opnået ens ønskede vægttab. Hvis man tænker, at man bare kan vælge at spise det, man spiste før, så tager man med garanti alle kiloene på igen. Man er nødt til på et tidspunkt at eksperimentere lidt, da man gerne må spise mere, end man gjorde i vægttabs perioden, men man er også nødt til til at holde igen, så man ikke tager kilo på igen. Man er nødt til at indstille sig på, at man er på kur eller holder en kurs hele livet, hvilket særligt kan være udfordrende, hvis man gennemgår livskriser.