Er du interesseret i menneskekroppen, og hvordan forskellige behandlingsmetoder kan påvirke den? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på behandlingsformen, body all mind, og hvordan dette kan være medvirkende til at forstå din egen krop på en helt ny måde.

Hvad er Body All Mind?

Body All Mind er en alternativ terapi, der har et holistisk billede af din krop. Et holistisk tilgang betyder, at kroppen bliver set som en helhed. Det bygger på en idé om, at hele kroppen hænger sammen, hvor både det fysiske og mentale er i fokus. Den holistiske tilgang er et modstykke til andre traditionelle behandlingsformer, hvor kroppens enkeltdele udelukkende bliver anset som værende enkeltdele.

Ingen kroppe er ens

Body All Mind tager ligeledes udgangspunkt i, at ingen kroppe er ens. Det betyder, at hver enkel krop har forskellige behov, hvorfor der også kræves forskellige teknikker til at blive klogere på lige præcis din krop. Det er ikke usandsynligt, at noget der fungerer hos den ene ikke fungerer hos den anden. Det handler i bund og grund om at finde ud af, hvad man har behov for, og hvordan man bearbejde dette med specifikke teknikker.

Body All Mind uddannelsen

Hvis du synes, at noget af det ovenstående lyder interessant, skal du helt sikkert overveje at tage Body All Mind kropsterapeut uddannelsen. Uddannelsen er tværfaglig, hvilket betyder, at du vil blive undervist i forskellige etablerede og komplimentære behandlingsteknikker. Kombinationen af disse er medvirkende til, at du lærer at anskue menneskekroppe som værende en holistisk og sammenhængende mekanisme, der har forskellige behov.

Sammenhængen mellem krop og psyke er stadig et forholdsvist nyt fænomen, hvorfor du kan være en af pionererne inden for dette i Danmark, hvis du beslutter dig for at tage Body All Mind terapeut uddannelsen i dag.