Efter nogle helt utrolig kolde dage, hvor temperaturerne nærmede sig de minus tyve grader flere steder rundt om i landet, er der nu forårsfornemmelser de fleste steder i Danmark. Fra at være pakket ind i vinterjakker og skihuer (ja og mundbind naturligvis), kunne man i den forgangne weekend gå rundt helt uden jakke på. Når man kigger rundt omkring kan man se at blomsterne er begyndt at titte frem, og græsset er begyndt at gro. Ja, der er mange tegn på, at foråret er på vej.

Store omvæltninger kan være hårde for huden

Når der pludselig sker en stor omvæltning i vejret, så kan det være hårdt for mange ting. Hvis blomsterne begynder at vokse op, og der pludselig kommer en masse frost, så vil mange af dem dø igen. Det siger noget om, hvor hårdt det kan være med pludselig omvæltninger. Helt så slemt er det ikke med din hud, men ikke desto mindre, så er det en rigtig god ide at passe godt på den.

Huden påvirkes rigtig meget af vejret og ikke mindst af luftfugtigheden. Når denne ændrer sig, så gør vores hud det også. Nu har vi så lige haft nogle dage med dejligt vejr, men det betyder ikke at kulden har forladt Danmark, og vi kan uden tvivl forvente at se mere frost inden foråret sådan for alvor har bidt sig fast i landet. Her kan du finde en guide til hvordan du finder den bedste ansigtscreme. Selvom det på papiret og i kalenderen er forår, er det en god ide at behandle din hud som var det vinter lidt endnu. Om vinteren tilfører man typisk mere fugt, da luftfugtigheden er lav.

Så selvom huden måske har brug for lidt mere fugt, når vejret bliver lunere, så skader det ikke at du giver den lidt mere. Når det kommer til fugt og hud, er der nemlig ingen tvivl om, at for meget er langt bedre end for lidt.