De fleste går med et ønske om at ændre bare nogle få ting ved deres krop og fysiske fremtoning. Det kan være ansigtstræk, færre rynker, hårfjerning eller lignende. For langt de fleste er det overskydende fedtdepoter på særlige steder, som man helst gerne så sig fri for. På grund af vores naturlige fysiologi,  vil der være visse steder på kroppen, hvor der bliver ophobet mere fedt. Det er især hofter, mave, lår, bryster og i ansigtet, hvor der er karakteristiske beskrivelser som dobbelthage, håndtag og bildæk, som langt de fleste kender til. Selv med meget træning og en sund livsstil kan det være ufatteligt svært at slippe af med disse fedtdepoter. Der findes dog visse behandlingsformer, som ikke er kirurgiske, der kan hjælpe her. Fedtfrysning er netop én af disse, og du kan her læse mere om, hvordan denne type indgreb kan hjælpe med at fjerne det genstridige fedt.

 

De besværlige områder

Sommetider har man dele af sit fysiske udseende, som man bare ikke kan gøre noget ved. Ophobning af fedt på de mest typiske steder er især svært at slippe af med. Man kan have en stram træningsrutine og spise rigtigt, men stadig føle, at man løber panden mod muren. Den høje fedtophobning kan for mange være betinget af genetiske eller hormonelle faktorer. Det kan blandt andet være med til at forklare, hvorfor denne form for fedt er så svær at slippe af med. Det er her, fedtfrysning/coolsculpting kan gå ind og hjælpe, så man endelig kan se sig fri for denne slags fedtdepoter.

 

Fedtfrysning/coolsculpting er en mild løsning

Når det kommer til fedtreducerende behandlinger vil de fleste nok tænke på enten fedtsugning eller en kirurgisk operation. Disse behandlinger er mest velegnede til store mængder fedt – altså ofte i tilfælde med svær overvægt. Derimod er fedtfrysning/coolsculpting en metode til at fjerne mindre fedtdepoter fra meget lokale områder. Det gode ved metoden er, at det er en mild behandling, som ikke kræver hvile og heling efterfølgende i modsætning til de ovennævnte indgreb. Derfor er fedtfrysning/coolsculpting godt til dig, som vil af med enkelte overskydende fedtdepoter.

 

Værd at overveje

Det hele virker meget godt, men der er nogle ting, som er værd at overveje med fedtfrysning/coolsculpting. Det skal ikke ses som en decideret vej til vægttab, men mere til at fjerne aflejringer af fedt, så det giver et andet fysisk udseende på kroppen. Derfor skal man også være forholdsvis normalvægtig for at få fedtfrysning/coolsculpting. Tag derfor en snak på klinikken og hør, hvordan dine muligheder ser ud.