Har man mange ar fra bumser, er det ikke utænkeligt, at man ville ønske, at de ikke var til stede. Hvis du også har det på denne måde, kan du glæde dig over, at de kan reduceres. Derfor kan det ikke lade sig gøre at fjerne dem helt, men de kan gøres mindre synlige.

Rigtig mange er kede af, at de er ramt af ar fra bumser. Det er dog langt fra dem alle, der er klar over, at de kan få dem reduceret. Faktisk kan dette opnås med en ganske simpel behandling, hvorfor det naturligvis er værd at undersøge.

Ar fra bumser kan behandles med laser

Laser kan bruges til en lang række formål. Et af de formål, det kan bruges til, er til at reducere ar fra bumser. Når man bruger en laser, reducerer man rødme og pigment i arret. Det betyder, at dit arvæv vil blive mindre elastik og jævnt, som i sidste ende vil føre til en reduktion af arret.

Der findes flere laserteknologier, der bruges til dette formål. Teknologien bliver altid valgt ud fra type og omfang af ar. Behandlingen vil dog foregå med enten IPL- eller Fraxellaser. I de tilfælde, hvor arvæv skal behandles i dybden, kan der være behov for brug af en Gigalaser.

Derfor kan ar ikke fjernes helt

Når du får en skade på huden, der når ned i læderhuden, sker der en ardannelse. Det skyldes, at denne del af huden primært består af fiberceller. Det er en type af celler, der ikke bar den samme evne til at regenerere efter en skade, som det er tilfældet for celler i overhuden. 

Som følge af dette, vil et ar, der er opstået i læderhuden, aldrig kunne forsvinde helt. Det betyder dog ikke, at en behandling ikke giver mening. Med professionel behandling kan det nemlig reduceres, så det næsten ikke er synligt.

Mange får fjernet ar fra bumser

Rigtig mange er kede af, at de har fået ar fra bumser. Derfor vælger man også at få dem reduceret. Det kan opnås på flere måder, men i de fleste tilfælde vælger man at benytte sig af en form for laserbehandling.

Når du skal vælge klinik til en sådan behandling, er der flere ting at holde øje med. Det vigtigste er dog, at klinikken laver en individuel og tilpasset behandlinger, der er tilrettelagt med afsæt i din hud. På denne måde opnås det bedste resultat nemlig.