Har du også lidt problemer med tør, irriteret, rød og sensitiv hud? Så kender du sikkert til problematikken ved at skulle finde og afprøve en masse fancy produkter hele tiden, som måske kan hjælpe din hud i den rigtige retning. Men alligevel er det super svært at finde netop det produkt, som er helt perfekt til netop din hud. Læs med her, hvor du kan få nogle gode ideer til, hvordan du nemt kan lindre din sensitive hud. Det er slet ikke så svært.

Prøv lidt økologisk rosenvand

Når man har sensitiv hud, er der ikke meget som skal til, før huden går helt amok og skaller eller bliver helt rød. Her kan et par sprøjt af en økologisk rosenvand gå ind og lindre huden, så den ikke er så irriteret mere. Det kan den gøre ved dens antioxidanter og anti-inflammatoriske egenskaber, som både plejer, nærer og beskytter din hud. En økologisk rosenvand kan bruges som en balancerende og fugtgivende mist til ansigtet, halsen og den øverste del af brystkassen – altså alle de steder som oftest bliver udfordret, når man har sensitiv hud. En økologisk rosenvand er helt ideel, når det gælder tør, sensitiv og stresset hud, som trænger til en kærlig hånd og lidt hjælp i den rigtige retning. Køb økologisk rosenvand her og bliv imponeret over dens egenskaber.

Jo færre produkter jo bedre

Nogle gange når det gælder sensitiv hud, er det bedste du kan gøre faktisk at bruge så få produkter som muligt. Det er gavnligt fordi de mange produkter nogle gange godt kan stresse huden mere end det gavner – også selvom produkterne er egnet til netop sensitiv hud. Her er det godt at vælge en god dag- og natcreme, en god ansigtsmist som for eksempel den økologiske rosenvand, samt et godt renseprodukt til sensitiv hud, som du kan gøre dit ansigt rent med en gang om dagen. Dette skal helst om aftenen, når du skal have din makeup af alligevel. Det kan nemlig godt stresse huden unødvendigt, når man bruger et aggressivt renseprodukt på det flere gange i løbet af en dag, så hold dig til at rense huden i dybden hver aften i stedet, så du ikke renser for mange af de gode ting væk fra huden også. Vælg også gerne produkter som egner sig specifikt til sensitiv hud, så de har beroligende ingredienser i sig, som kan lindre og mindske den rødme, tørhed eller kløen, du måske har i ansigtet.