Selvom vi begynder at kunne se en afslutning på corona, så er det ikke, fordi at corona forsvinder. Derfor skal virksomheder fortsat tænke over, hvordan de sørger for, at der ikke er bakterier på overflader og håndtag.

Du er sikkert allerede træt af håndsprit, da det også er dårligt for dine hænder. Faktisk kan du ved hjælp af din låsesmed få bakteriefrie dørhåndtag. På den måde behøver I ikke hele tiden at skulle bruge håndsprit.

Skift dørhåndtag

Dørhåndtag er det mest almindelige sted til at sprede corona, udover når vi trækker vejret. Der har altid været mange bakterier på dørhåndtag, hvilket er grunden til, at det ofte anbefales, at du bruger papir til at åbne døren på offentlige toiletter.

Med coronavirussen er det blevet endnu værre, da du kan blive syg, hvis du rører ved et dørhåndtag, hvorefter du rører dig selv i ansigtet. Det kan være nok til at blive smittet. Hos

Hos Bagger Låse har de en bedre løsning, da du kan få bakteriefrie håndtag. Din låsesmed kommer ud til jeres virksomhed og installerer dem. Så kan I drastisk mindske brugen af håndsprit. I stedet bør I fokusere på at vaske jeres hænder.

Hvad er bakteriefri dørhåndtag

Der er i alt sin simpelthen tale om håndtag med højt indhold af antibaktierielle stoffer. På den måde dør bakterier når de kommer i kontakt med håndtaget. Samtidig kan I også få installeret en dør, som åbner automatisk, men dette er ikke altid en god løsning i alle situationer.

For at få det kan I ringe til en låsesmed som Bagger Låse. De er Danmarks største leverandør af bakteriefri håndtag, så de har stor erfaring med at installere dem korrekt. De anbefales til alle virksomheder, hvor I har mange, som åbner jeres døre i løbet af en dag. De er også en god idé til toiletdøren.