I dag har vi alle i vesten fået dækket vores basale behov. Vi har vand og mad nok, vi har vores venner og familie, så det vi tit søger, er at få selvrealiseret os selv. Går du også og drømmer om at selvrealisere dig selv, men er ikke helt sikker på hvordan, så læs med her og få et på gode råd til, hvordan du bedst realiserer dig selv.

Hvad med at få spået din fremtid?

Hvad med at prøve at spået din fremtid med englekort? Englekort kan bruges som en form for vejledning, hvis man har spørgsmål og tvivl. De kan guide dig gennem forskellige udfordringer, og hvis man ikke selv er professionel, kan man få en professionel til at spå om din fremtid. Det er både spændende og lidt sjovt, og man har tit hørt historier om folk, hvor det, som de har fået at vide, har passet perfekt på deres fremtid. Når man bruger englekort, så stiller man blot et spørgsmål, som kan være alt mellem himmel og jord. Så trækker man et kort, som så skal give en en form for svar eller vejledning. Dette er en måde, hvorpå du kan finde ud af, hvordan du bedst realiserer dig selv. Spørg universitet til råds. Det ved bedst. 

Find nye udfordringer på job og i privatliv

En anden måde at realisere sig selv på er ved at finde nye og spændende udfordringer. Det kan være, at det var på tide med et nyt job? I dag skal vi alle være omstillingsparate, og måske du skulle prøve noget helt nyt og spændende, hvor du virkelig føler dig udfordret. Man kan nemt gå død i det samme, gamle job, og det kan hurtigt blive kedeligt, hvis man ikke oplever, at man lærer noget nyt. Det går man altså bare død i. Derfor kunne du tage et kig på nogle forskellige jobannoncer og se, om der var noget dig. Det kunne være, du var klar på et job, som gav dig mulighed for at rejse noget mere. Det kunne være, du ville have et job med meget mere frihed og fleksibilitet, så du dermed kunne realisere dig selv i den fritid. Måske var det på tide at finde en fed hobby, som du kunne dyrke. Måske er kajak lige dig. Det kan også være noget så simpelt som strikning. Uanset hvad skader det ikke at give en ny hobby et skud. 

Husk på de nære relationer

Selvom man hurtigt kan blive inspireret af at skulle realisere sig selv, så er det vigtigt, at man husker de nære relationer og ikke glemmer disse i jagten på selvrealisering. Det kan hurtigt blive ego-dyrkelse, og det er derfor vigtigt at huske på de ting, som rent faktisk betyder noget i dit liv. Glem aldrig din familie og dine nære venner i jagten på lykke. For så ender du som en ensom egoist, og det er ikke lykken.