En er erhvervscoach kan gøre en mærkbar forskel for trivslen på din arbejdsplads

Stress er en lidelse, som mange danske desværre når at stifte bekendtskab med gennem deres liv. Det kan skyldes mange forskellige årsager, men tit og ofte spiller arbejdspladsen og arbejdsmiljøet en stor hvis ikke afgørende rolle i et stressforløb. Har man for travlt på arbejdet, er der for høje forventninger, ustabilitet eller dårlig kommunikation, kan det alt sammen være med til at bidrage til et stresset miljø, der i værste tilfælde fører til stressede medarbejdere.

Hvis du oplever problemer på din arbejdsplads – hvad end du er medarbejder eller leder – er det en god idé at tage det alvorligt og hvis muligt tage initiativ til, at der skal ske ændringer. En måde at gøre det på, er ved at få tilkoblet en erhvervscoach til arbejdspladsen.

Erhvervscoaching: Hvad er det?

Erhvervscoaching er et forløb med en certificeret coach, der er ekspert i netop de problemer, som I ønsker at finde løsninger på. Gennem et coachingforløb bliver du og virksomheden styrket til at løse de konkrete udfordringer, som I står med. Erhvervscoaching kan foregå for en hel virksomhed, men det kan også være et forløb, der kun involverer én eller enkelte medarbejdere. Nogle arbejdspladser vælger også at have en fast tilknyttet erhvervscoach, der kan træde til, når der opstår problemer på arbejdspladsen.

Erhvervscoaching der passer til dine og virksomhedens udfordringer

Når man skal finde en erhvervscoach til en virksomhed, er det vigtigt at klarlægge, præcis hvilke udfordringer, man skal bruge hjælp til at løse. Det vil nemlig være afgørende for valget af coach.

Helle Gottenborg er certificeret erhvervscoach og har hjulpet mange virksomheder, ledere og medarbejdere med at opnå et højere niveau af trivsel i hverdagen. Har du eller I brug for hjælp til minimering af stress, medarbejdercoaching og/eller ledercoaching, er er forløb med erhvervscoaching hos Helle Gottenborg en rigtig god løsning.