Intimitet og nærvær er meget vigtigt for de fleste mennesker. Er der gået lidt ged i jeres intime forhold lige for tiden? I så fald kan det være en god ide at læse med i denne artikel og se disse tre tips, som muligvis kan sætte godt gang i det intime og erotiske igen med din partner.

Læs og del erotiske historier med hinanden

Der er mange sjove måder hvormed i kan dele jer selv med hinanden på en seksuel måde. Det kan for eksempel være en ide at gå i gang med at læse sexnoveller for hinanden. Det kan være meget pirrende og kan være en sjov aktivitet at lave sammen. Det kan være, at det leder til at i har sex sammen. Men det kan også blot være en måde, hvormed i er sammen på en anden måde rent seksuelt.

Der er ret mange gode sexnoveller at finde på nettet. Læs dem her hvis du er lidt i tvivl om hvor du skal finde dem hende. Her kan du finde rigtig mange gode danske sexnoveller. Men hvis i kan engelsk, så kan i eventuelt også prøve at finde nogle af disse. Der er ret mange at vælge imellem.

Spil for voksne

Der findes også en del gode sexspil og -lege, som man kan spille sammen. Hvis i godt kan lide at spille brætspil og lignende, så kan det eventuelt være en god ide at undersøge det nærmere.

I kan for eksempel finde nogle brætspil eller terninger, som fortæller jer hvad i skal gøre for hinanden. Det kan være forskellige stillinger eller andre pirrende ting, som disse spil udfordrer jer til at gøre over for hinanden. Det kan være en god måde at rykke lidt på sine egne grænser og prøve nogle ting af, som man muligvis ikke selv ville have tænkt på.

Ofte koster det heller ikke så meget at købe sådanne spil og du kan finde dem ret så nemt inde på nettet. Det er de færreste lokale butikker der vil ligge inde med sådanne spil, så det er helt klart på nettet at du skal købe dem.

Vær intim på andre måder

Nogle gange kan det også hjælpe sexlivet gevaldigt hvis i prøver at være intime på andre måder. Alt for ofte ender vi med at associere intime stunder med sex. Med de to ting er faktisk meget forskellige fra hinanden.

Måske i for eksempel skal gøre mere ud af blot at nyde hinandens kroppe på en intim måde kommer massage eller lignende?