Aarhus Osteopati KBH (København) har åbnet ny klinik på Amagerbrogade 114 i København S. Klinikken tilbyder en række behandler ydelser såsom osteopati, fysioterapi, massage og kranio sakral terapi. Kranio sakral terapien udføres og tilbydes af en behandler der har uddannelse indenfor osteopati, fysioterapi og kranio sakral terapi hvilket vil sikre at patienten får den bedst mulige effekt ud af behandlingsforløbet.

Hvad er Kranio Sakral Terapi?

Osteopatien har igennem tiden opfundet den kranio sakral terapi tankegang og behandlingstilgang. Derfor anvendes kranio sakral terapi inden for det osteopatiske fag. Kranio sakral terapi metoden anvender den kranio sakrale rytme i kroppen / hjernen. Hjerne rytmen stammer fra cerebrospinalvæsken (hjernevæsken) der befinder sig i selve hjernen og i og imellem hjernens hjernehinder. Denne væske skubber til og flytter på kraniets forskellige kranieflader. Fordi væsken ligger i og imellem kroppens hjernehinder, som strækker sig fra kranie til bækken, så foregår der bevægelighed mellem selve kraniet og sakrum (bækkenknoglen). Normal rytme kan variere i hurtighed men det gængse bevæger kraniet sig 6 – 12 slag i minuttet. Dette kan variere afhængigt af hvordan tilstanden af nervesystemet befinder sig i. Stress og depression kan påvirke dette. Læs mere om kranio sakral terapi her.

Hvad gør Kranio Sakral Terapi?

Kranio sakral terapi er en meget blød og blid måde at behandle patienter på. Kranio sakral terapeuten anvender tryk der vejer ca. 3 – 5 gram hvor tankegangen og målsætningen er at løsne op i og omkring led forbindelserne mellem kraniets kranieflader. Ifølge kranio sakral terapi så er det kranio sakrale system det øverste system i krops hierarkiet hvilket så vil medføre, at når der opnås lindring i det kranio sakrale system så vil andre kropssystemer også få det bedre hvis ikke kureres. Det betyder at kroppens selvhelende mekanisme vil komme i ligevægt (homeostase) således at kroppen igen bliver bedre til fjerne problemstillinger der hærger den.

Hvad kan Kranio Sakral Terapi behandle?

Idet at den kranio sakrale tankegang går på at det kranio sakrale system er det øverste og det yppigste system så kan i princippet alle problemstillinger i kroppen behandles med kranio sakral terapi. Dog er kranio sakral terapi især effektiv med lidelser der rammer selve områderne i eller mellem kraniet og sakrum (bækkenet). Lidelser og smerteproblemstillinger såsom hovedpine, spændingshovedpine, cervicogen hovedpine, hormonhovedpine, piskesmæld / whiplash, diverse hovedtraumer, disusprolaps i nakke eller ryg / lænd, iskias, bækkenløsning eller andre bækken relaterede smerter, halebensproblemstillinger, baby lidelser som kolik, skævt kranie, refluks, amme problemer kan kranio sakral terapi især tage sig af.

Kranio Sakral Terapi ved Aarhus Osteopati KBH (København)

Ved Aarhus Osteopati KBH (København) tilbyder vi den mest effektive kranio sakral terapi på markedet. Som osteopater og fysioterapeuter kan vil supplere kranio sakral terapien med specialist behandling af kroppens samtlige systemer. Vi har hundredevis af behandlingsteknikker der fantastisk supplere den blive fremgangsmåde i kranio sakral terapien. Vi går op i vores patienters forskelligheder hvor vi kigger holistisk på hvert individuelt case. Vi stræber efter at finde årsags sammenhængene der ligger som grund til smerteproblemstillingen.

Informationer:

Aarhus Osteopati KBH (København)
Amagerbrogade 114, 1 sal.
2300 København S.
Tlf 29848558
info@aarhusosteopati.dk