Hvis du er dedikeret løbet, kan du måske nikke genkendende til disse ting, som er enhver løbers ynglings gadgets til løbeturen. Det kan også være, at du er løber, og ikke mener, at du har brug for alle mulige smarte elektroniske dimser, til at gøre din løbetur bedre. Hvis det er dig, så læs med her. Du vil helt sikkert falde over noget, der lyder som en ting, du godt kunne have glæde af på dine løbeture.

 

Pandelygte

 

Efteråret er begyndt at lande over Danmark, og dagene bliver kortere og kortere. Det betyder, at du skal til at hive pandelampen frem. Det er nemlig vigtigt, at andre i trafikken kan se dig. Det er dig, der er den ’svage bilist’ i og med, at det er dig, det går ud over, hvis uheldet er ude. Derfor må du tage sikkerheden alvorligt, og skaffe dig en pandelampe, hvis du ikke allerede har en.

 

Spibelt

 

Hvis du ejer et spibelt, er du helt sikkert en af de mere dedikerede løbere. Et spibelt sørger for, at du ikke har alle mulige ting, der ligger og rasler nede i lommen, når du løber. Spibeltet holder det hele på plads, så lommerne ikke vælter rundt som i en anden karrusel.

 

Sport ur

 

Med et sportsur kan løberen ikke bare se klokken, men også hvor mange kilometer han eller hun har løbet, i hvilket tempo og hvor mange kalorier han eller hun har forbrændt. I de rigtig smarte sportsure kan løberen også se, hvilken intensitet løbeturen har været. Det kan uret se ved at måle løberens puls. Ja, det er ret vildt og virkelig en gamechanger for løberen. Uret gemmer ofte indsamlinger fra løbeture, så man også kan se, hvor meget man har udviklet sig i tid, tempo og kondition.